Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een kleurenprinter voor Fine Art Printing kalibreren
Omdat printers zijn beperkt in het aantal inkt die ze gebruiken , correcte weergave van de brede waaier en diepte van de kleuren mogelijk vereist dat u de printer correct te kalibreren . Het gaat om die overeenkomen met wat u op uw beeldscherm aan wat de printer produceert eigenlijk , een moeilijk proces als je niet voor het gebruik van ICC-profielen . Een ICC-profiel draagt ​​gegevens die uw printer kalibreert volgens de specificaties van de fabrikant , zodat u een instelling juist om niet alleen uw printer te voeren , maar om de inkt die wordt gebruikt als het papier waarop u wilt afdrukken , het recreëren van de illustraties met kleur en intensiteit waardig display. Wat je nodig hebt
ICC-profiel
Graphics toepassing
Inkt en papier specificatie
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek het ICC-profiel passende model van uw printer , papiersoort en inkt gebruikt . U kunt ICC-profielen vinden in de support sectie van de website voor uw printer . Download het juiste profiel en opslaan in uw Windows-map in de printer /kleur subdirectory . Kopen van 2

Laad het beeldbestand in uw grafisch programma voor het bewerken of afdrukken .
< Br > 3

Stel de printer opties voor het programma om te gebruiken bij het afdrukken van uw afbeelding . Open het menu " Printer Setup " en selecteer de printer voor gebruik in de lijst beschikbare printer . Selecteer het papierformaat en de afdrukstand . Kies " Portrait " voor de traditionele print met een lengte groter is dan de breedte van het papier , of selecteer "Landschap " om af te drukken op papier met langere breedte dan lengte .
4

Selecteer ' Geavanceerde Printer Settings "en vervolgens in de ruimte onder "Afdrukken profile , " selecteer het ICC-profiel . Zorg ervoor dat " relatief colorimetrisch " onder profielinstellingen voor zo exact een verdubbeling van de kleuren van het kunstwerk mogelijk te selecteren . Selecteer " Perceptuele colorimetrisch " als het kunstwerk bevat verzadigde kleuren die uw printer moeilijk te recreëren kunnen vinden . De instelling " perceptuele " zal het aantal gebruikte kleuren te verminderen , in plaats daarvan kiezen voor veel van de betrokken tinten te schatten . Vink het vakje aan naast "Use Black Point Compensation " om zo nauwkeurig een representatie van zwarte niveaus in de afdruk mogelijk . Sla de instellingen op en vervolgens het instelmenu te verlaten .
5

Klik op " Print" en open het venster printereigenschappen om de printer instellen op je grafische programma-instellingen overeenkomen .
6

Druk op de knop "Eigenschappen " in het afdrukvenster en klik op de knop "Advanced " en vervolgens . Stel de papiersoort overeenkomt met de papieren in gebruik en selecteer vervolgens " Correct resolutie . " Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast " High Speed ​​" print en " Edge Smoothing ' om printer schadevergoeding te verminderen die verhoging afdruk snelheden . Plaats een vinkje in het vakje naast " ICM " in de sectie Kleurbeheer op de printer van de aanwezigheid van ICC-profiel in het grafische programma te informeren . Druk op de knop " No Color Adjustment " te garanderen gebruikt de printer het profiel ongewijzigd .
7

Klik op " OK " om het instellingenmenu te verlaten , en klik vervolgens op " OK " om het kunstwerk met behulp van afdrukken de gekalibreerde afdrukinstellingen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe bewaart Deels gebruikte pr…
·Hoe de EconoMode uitschakelen …
·Hoe DVD Etiketten Met een HP F…
·Hoe te vergelijken HP 7650 & 7…
·Hoe verwijder ik een wachtwoor…
·Hoe Hook Up een draadloze Lexm…
·Hoe de gevreesde Waste Tank Ge…
·Hoe Clean & vervangen inkjet p…
·Hoe kan ik een printer Fix 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je je desktop computer draadloos Zor…
·Hoe om uw laptop de harde schijf Bepaal 
·Imac Mouse Zal niet Right -Click 
·Hoe kan ik mijn foto's in een Flash Driv…
·Hoe je RAM toe aan een Xerox 6180 
·Hoe maak je verbinding een PC naar een T…
·Hoe maak je een Memory Card patch instal…
·Hoe heeft de Kindle Beïnvloed Journalis…
·Hoe te branden van een ISO image naar ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com