Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe heeft de Kindle Beïnvloed Journalistiek
? Met Amazon 's 2007 release van de eerste Kindle e - reader biedt een nieuwe manier om content te ervaren , sommige technologie watchers dacht dat de inrichting zou een ommekeer in de dalende kranten en tijdschriften circulaties vonk . Het is nog niet duidelijk of dit werkelijk het geval is geweest . Echter , heeft de Kindle aangeboden journalisten nieuwe manieren om te publiceren en te verspreiden hun werk , vooral in vormen die niet passen bij de economische en fysieke beperkingen op traditionele print . Abonnementen krant

In theorie , het hebben van kranten beschikbaar op de Kindle nieuwe lezers die niet graag de kosten of ongemakken of het kopen of een abonnement op een gedrukte uitgave zouden kunnen trekken . In de praktijk is echt duidelijk dat dit het geval is . De meeste kranten oplagecijfers voor elektronische edities forfaitaire website , tablet en de Kindle abonnementen samen , waardoor het moeilijk om Kindle cijfers isoleren . Bronnen zoals het Nieman Journalism Lab mee dat de New York Times en de Wall Street Journal zijn aanzienlijk eerder dan andere kranten op Kindle sales , waarschijnlijk omdat ze trekken zowel nationaal en internationaal belang . Ryan Chittum van de Columbia Journalism Review vragen of kranten kunnen een prijs die laag genoeg is om abonnees aan te trekken , maar hoog genoeg te maken voor het feit dat de Kindle edities niet mee in advertentie-inkomsten zal kunnen vinden .
< br >
LongForm

het display technologie die gebruikt wordt in de Kindle maakt het lezen aangenamer en minder belastend voor de ogen dan een traditionele computerscherm . Dit kan betekenen dat de Kindle keert een van de nadelen van het internet voor LongForm , magazine - stijl journalistiek - het feit dat lange artikelen zijn minder aantrekkelijk online . Lezer belangstelling voor het gebruik van de Kindle voor langere stukken wordt getoond door de reeks webbrowser tools voor het automatisch de tekst op een pagina om de Kindle sturen , een functie die Amazon zelf begonnen met het aanbieden maart 2013 .
< br > Compilaties

Omdat publiceren op de Kindle niet gepaard gaat met de productie gedrukte boeken , het aantal pagina's heeft geen direct effect op de prijs . Dit geeft uitgevers meer mogelijkheden om boeken van verschillende lengtes te produceren tegen een haalbare prijs . Op zijn beurt betekent dit dat journalisten en uitgever kunnen compilatieboeken van hun verleden artikelen produceren tegen relatief lage kosten .
Kindle Singles

Amazon
biedt een speciaal programma genaamd Kindle Singles voor mensen die willen non - fictie stukken die lang genoeg zijn om te verkopen op zich , maar te kort om te worden beschouwd als een " full length " boek te publiceren . Vanaf maart 2013 , zoals titels gewoonlijk variëren van ongeveer 02:59 dollars , met de schrijver die een 70 percentenroyalty . In tegenstelling tot andere titels gepubliceerd op de Kindle , moet titels in de Singles programma voor publicatie worden geselecteerd door Amazon , een beweging bedoeld als een vorm van kwaliteitscontrole .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Core 2 Duo T6500 Specs 
·Hoe maak je een ingebouwde cam…
·De Beste Notebook Grafische ka…
·Hoe kan ik webchat op mijn Ace…
·Hoe maak je een ESS Audio Driv…
·Hoe maak je een Time Aankoop c…
·Hoe Memory kopiëren van een p…
·Hoe om bestanden te downloaden…
·Hoe maak je een VPI Nummer 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een Duo Core Processor 
·Toshiba Satellite A75 - S211 Specificati…
·Hoe een printer te onderhouden 
·Hoe kan ik een Dell Keyboard inschakelen…
·AMD Athlon 64 X2 Specs 
·Wat is het verschil tussen HP cartridges…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken om items…
·Hoe je verloren gegevens vanaf USB Flash…
·Hoe om te controleren My Video Card Comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com