Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de gevaren van het weggooien van elektronica in de vuilnisbak
? Met het constante tempo van de vooruitgang in computers , smartphones , tablets en andere elektronische apparaten , heb je waarschijnlijk af en toe zelf gevonden met verouderde of verouderde technologie in uw huis . Hoewel deze elektronica vrijwaren van buitenaf kan lijken , de onderdelen aan de binnenkant vaak gevaarlijke of giftige , die een gevaar kunnen opleveren wanneer in de prullenbak . Veel staten zijn begonnen met de verkoop van elektronische apparaten te verbieden in de prullenbak te wijten aan de milieu-en gezondheidsrisico's bij betrokken. Vluchtige componenten

Veel elektronische apparaten
bevat batterijen die , terwijl veilig is bij gebruik onder normale omstandigheden , zeer gevaarlijk in een prullenbak kan worden kan. Op warme dagen kan de stijgende temperatuur in een vuilnisbak van de lithium batterijen veroorzaken in een laptop om oververhitting te ondergaan . Wanneer dit gebeurt , kunnen de batterijen oververhit raken en exploderen of vlam vatten , waardoor het gevaar ontstaat letsel aan iedereen die dicht bij de prullenbak en het veroorzaken van schade aan de omgeving .
Toxic Elements

elektronische apparaten bevatten giftige elementen zoals lood , cadmium en kwik . Deze elementen kunnen lekken uit de apparaten wanneer ze niet goed worden afgevoerd . Behalve de duidelijke gevaar voor kinderen en huisdieren die in contact met deze elementen kunnen komen , kunnen ze ook sijpelen in de grond die problemen voor het milieu kan veroorzaken . Zodra de prullenbak wordt meegenomen naar een stortplaats , kunnen giftige elementen van het water , bodem of lucht vervuilen als de elektronica uit elkaar zijn gebroken .
Letsel aan de verzameling Arbeiders

Sommige elektronische apparaten , zoals kathodestraalbuis televisies en monitors , onder hoge spanning staan ​​. Een restlading kan in het apparaat blijven lang nadat u het hebt uitgeschakeld en losgekoppeld is . Dit kan een ernstig risico voor de collectie werknemers die halen de prullenbak opleveren . Vloeistoffen in de prullenbak kunnen ook sijpelen in de elektronica , waardoor vluchtige reacties indien collectie werknemers halen de bak en de inhoud shift . De glazen panelen op dit soort apparaten kan ook versplinteren in de prullenbak , die een verdere risico van letsel .
Juridische Zorgen

Vanwege de volatiele aard en gevaren met elektronica , veel staten , waaronder Illinois, Californië en Virginia , verbiedt het dumpen van elektronica . Mocht je schuldig worden bevonden aan het plaatsen van elektronische apparaten in uw prullenbak , kunt u financiële sancties worden geconfronteerd . Raadpleeg de prullenbak en recycling wetten die van toepassing zijn op uw gebied zijn om erachter te komen hoe om te gaan met elektronisch afval . Sommige gebieden hebben speciale regelingen voor het verzamelen en afvoeren van elektronica , terwijl anderen vereisen dat u deze artikelen aan voorzieningen voor de verwijdering .
Privacy Gevaren

Aangezien veel elektronische apparaten zoals zoals computers , laptops , telefoons en printers bevatten interne opslag , gooien ze in de prullenbak kan een gevaar voor de veiligheid te presenteren . Iedereen kan graven door je prullenbak en krijgen hun handen op deze opslagapparaten die persoonlijke gegevens en informatie kunnen bevatten . De harde schijven van digitale kopieerapparaten , bijvoorbeeld , bevatten afbeeldingen van elk document dat u hebt gescand of gekopieerd . Evenzo zou de harde schijf van een computer opgeslagen e-mail , die in de verkeerde handen kan achterlaten als u kwetsbaar voor identiteitsdiefstal bevatten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is het verschil in snelhei…
·Soorten Computer Speaker Wires…
·Hoe Clean Up Files Veilig 
·Hoe kan ik opslaan Diskettes v…
·Hoe de Remote Access Service I…
·Scannen van een scanner aanges…
·Hoe kan ik mijn computer tegen…
·Hoe te Circuit Board Problemen…
·Typen A /C Voedingconnectors &…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Quickcam Pro 5000 Instal…
·Hoe je inktcartridges Test 
·Wat is het verschil in een desktop compu…
·Hoe kan ik een ISO installeren op een Fl…
·Tablet PC Tips 
·Optische Vs . Laser Mouse 
·Hoe maak je een Dead Disk Recover 
·Hoe het opzetten van een Wacom-tablet 
·Hoe om te controleren uw harde schijf ru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com