Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toshiba Satellite A75 - S211 Specificaties
De Toshiba Satellite A75 - S211 was een van de model - nummer configuraties van de Satellite A75 . Dit was een laptop met een 15,4 - inch scherm dat de Japanse bedrijf voor consumentenelektronica Toshiba Corporation debuteerde in 2005 . De A75 werd de markt gebracht als een desktop vervanger , zoals blijkt uit haar plaats volumineus ontwerp in relatie tot veel laptops in de markt op het moment . Besturingssysteem , Processor en systeemgeheugen

Elke Toshiba Satellite A75 - S211 heeft een vooraf geïnstalleerde Microsoft Windows XP Home Edition besturingssysteem . De processor is de Intel Pentium 4 538 , die een relatief snelle verwerkingssnelheid van 3,2 gigahertz en een databus snelheid van 533 megahertz verstrekt . De vooraf geïnstalleerde systeemgeheugen was 512 megabyte , met de maximale upgrade mogelijkheid van 1,5 gigabyte ( GB ) . Het systeemgeheugen had een leestoegang snelheid van 333 MHz .
Disk Drives , Audio en Video /Graphics

Aangesloten op de Toshiba Satellite A75 - S211 's Integrated Drive Electronics ( IDE ) -interface opgericht door Western Digital was een schaars 80GB harde schijf met een industrie - lage rotatiesnelheid van 4200 omwentelingen per minuut . De optische drive , was echter in staat om te spelen en te branden cd's en dvd's .

De Realtek ALC250 sound driver voorzien audio van de A75 - S211 's . De ATI Mobility Radeon 9000 grafische kaart gebruikt geheugen van de computer voor zijn video- mogelijkheden en ondersteund tot 1.280 bij 800 pixels resolutie .
Netwerken en Connectiviteit

elke Toshiba Satellite A75 - S211 had een modem met een maximale data -overdrachtsnelheid van 56 kilobits per seconde . Voor lokale netwerken , Toshiba inclusief een Ethernet -kaart voor draadloze connectiviteit en IEEE ( International Electrical and Electronics Engineers ) 802.11b/g-compliant draadloze connectiviteit . Een RJ - 11 en RJ - 45 -connector vergezeld van de modem en Ethernet , respectievelijk . Drie Universal Serial Bus ( USB ) 2.0-poorten , een 5 - naar - 1 digitale mediale adapter , externe monitor en S - Video-uitgangen , en hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen waren onder de andere externe interfaces van de satelliet .
A75 - S211 < br >
fysieke afmetingen , Macht en verpakking

Wegen rond £ 7,9 . , de Toshiba Satellite A75 - S211 heeft een 14,4 -inch breed , 10.8 -inch diepte en 1.8 - inch hoogte . De computer werd geleverd met een 120 - watt 120/230-volt netadapter en een 6450 - mAh ( milliampère - uur ) lithium-ion batterij . Naast het leveren van de kracht van de Satellite A75 - S211 , werd de adapter gebruikt om de batterij op te laden te voorzien in tot twee uur van de levensduur van de batterij wanneer deze volledig opgeladen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een dvd van een Asp…
·Hoe maak je een laptop compute…
·Hoe maak je verbinding een HP …
·Hoe kan ik een Toshiba Satelli…
·Hoe de interne batterij vervan…
·Hoe om uw eigen HP Laptop ontw…
·Hoe de harde schijf installere…
·Hoe te Tap uitschakelen op het…
·Hoe naar rechts Klik op een la…
  Related Articles
Hoe de videokaart vervangen in een Toshi…
Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe de videokaart upgraden voor een Tosh…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
Hoe maak je een videokaart vervangen in …
Hoe kan ik een Toshiba Laptop videokaart…
Hoe maak je een Toshiba Satellite videok…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
  Hardware Articles
·Laptop Oververhitting Schade 
·Hoe maak je een Vlokkig USB-poort op een…
·Hoe maak je een Blown HP Power Adapter F…
·Hoe kan ik een Oker Webcam Gebruik Met e…
·Hoe maak je verbinding een Asus PC 900 m…
·Wat betekent BIOS Mean ? 
·Hoe de primaire partitie in XP Resize 
·Hitachi SimpleDrive 1Tb Specs 
·Hoe maak je een Power Supply Vervang in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com