Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe de videokaart vervangen in een Toshiba Satellite M40 JM3
De Toshiba Satellite M40 JM3 model van de laptop komt uit de fabriek met een NVIDIA GeForce FX 6600 videokaart die 128 megabyte aan DDR-geheugen heeft . Terwijl dat bedrag van de grafische kracht kan meer dan genoeg zijn geweest voor oudere computerspellen , wilt u misschien de videokaart upgraden naar een nieuwer model voor de moderne games met meer veeleisende grafische toepassingen . U kunt openstellen geval van de Toshiba's en de videokaart handmatig te vervangen op uw eigen zonder de computer over te nemen tot een specialist . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Vervangende videokaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de Toshiba Satellite M40 JM3 laptop geheel en sluit het deksel . Draai de computer om en plaats de batterij aan de bovenkant van de zaak . Druk op de batterijvergrendeling naar beneden en trek de batterij uit de Toshiba laptop . Doe het apparaat weer over en dan weer open het deksel . Kopen van 2

Duw een dun voorwerp onder de naad van het plastic borgstuk ligt net boven het toetsenbord . Til het plastic stuk omhoog en het knallen van de zaak af . Verwijder de twee schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord dat het vasthouden aan de zaak en leg ze opzij toen. Til het toetsenbord enigszins af van de Toshiba laptop geval totdat je haar moederbord kabel kunnen zien . Koppel de kabel los van het moederbord en vervolgens het toetsenbord opzij .
3

Vind de koeleenheid op de top van de processor op de rechteronderhoek uiteinde van de blootgestelde moederbord . Trek de schroeven van de ventilator en koellichaam voor de processor . Til de koeleenheid af van de processor en opzij leggen zoals het zal zijn een gedeeltelijke dekking van de videokaart .
4

Zoek de videokaart aan de onderkant van het moederbord . Verwijder de schroef waarmee de videokaart naar het moederbord en til het direct af van zijn haven . Zet de oude videokaart opzij . Stel de vervangende videokaart op de haven en bevestig de schroef . Zet de ventilator en koellichaam koeleenheid terug op de processor .
5

Sluit het moederbord kabel terug naar het toetsenbord en zet deze terug op zijn plaats . Sluit de twee schroeven vast te houden aan de zaak . Pop de plastic stuk terug in de plek net boven het toetsenbord . Plaats de batterij terug in de Toshiba Satellite M40 JM3 laptop en macht het apparaat aan .
6

Plaats de installatie- cd die bij de nieuwe grafische kaart kwam in het schijfstation van de laptop . Volg de instructies van de CD 's naar de driver software voor de nieuwe videokaart te installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te Overclock een Nvidia 73…
·Hoe te Overclock Mijn ATI X195…
·Hoe maak je SolidWorks op een …
·Hoe te lokaliseren de Produktc…
·Problemen met een nieuwe grafi…
·Hoe maak je een tweede bureaub…
·Hoe vaak moet je een videokaar…
·Hoe maak je een videokaart upg…
·Hoe maak je een grafische kaar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Computer Mice Reinig 
·Laptop Batterij Specificaties 
·Hoe om programma's tussen harde schijven…
·Hoe maak je verbinding een Dell Inspiron…
·Hoe te identificeren van de poorten op e…
·Hoe maak je een scanner te kopen 
·Hoe maak je een niet- USB-toetsenbord om…
·Hoe om automatisch te starten Bluetooth 
·Welke onderdelen zijn in de eMachines T3…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com