Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een grafische kaart te upgraden voor een Toshiba A55 - 5326
De kwaliteit van de grafische kaart bepaalt in grote mate de beeldkwaliteit op uw laptop LCD-scherm . Veel toepassingen vereisen een bepaald type , of de snelheid van de grafische kaart . De Toshiba A55 -serie laptop wordt geleverd gebouwd met een Intel 855GM videokaart en draait op 32 MB gedeeld DDR SDRAM videogeheugen . Upgraden van uw grafische kaart kunt u verwerken en weergeven sneller . Helaas , moet u uw laptop volledig uit elkaar te halen om de toegang tot de grafische kaart te krijgen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw laptop , en koppel vervolgens het netsnoer uit het stopcontact . Koppel alle overige kabels of externe apparaten van uw laptop . Sluit het LCD -scherm , en plaats vervolgens de laptop face-down . Duw op de vergrendeling van het veiligstellen van de batterij aan het compartiment. Til de accu uit het compartiment en zet het opzij . Kopen van 2

Koppel de enkelvoudige Phillips - kop schroeven waarmee de harde schijf , modem , RAM en draadloze kaart deksel aan de onderkant behuizing van de laptop .
3

Zoek de harde schijf in de linker bovenhoek van de laptop behuizing . Schuif de vaste schijf naar links om deze los te koppelen van het moederbord en verwijder de harde schijf van de laptop en opzij leggen .
4

Zoek de RAM -modules gelegen nabij het centrum van de laptop behuizing . Duw op de lipjes aan weerszijden van de RAM-module en schuif de module uit het geheugen compartiment en leg het opzij . Herhaal deze stap voor elke geheugenmodule die u verwijdert .
5

Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart onder het RAM- compartiment . Schuift u de hendels aan weerszijden van de draadloze kaart , en verwijder deze vervolgens uit de laptop en opzij leggen .
6

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee de modem naar de bodem rechterbenedenhoek van de laptop behuizing . Til de modem uit de laptop en zet het opzij .
7

Verwijder alle zichtbare resterende Phillips - schroeven van de onderkant behuizing van de laptop .

Plaats 8 de laptop face-up , en vervolgens opent u het LCD scherm zo ver mogelijk naar binnen . Gebruik een kleine platte schroevendraaier te wrikken van het toetsenbord bezel van de rechterkant . Het toetsenbord bezel is een dunne strook van kunststof gelegen tussen het toetsenbord en het LCD-scherm . Verwijder de ring en zet het opzij .
9

Verwijder de drie Phillips - kop schroeven waarmee het toetsenbord aan de laptop basis . Til de bovenkant van het toetsenbord dichtst bij het LCD-scherm . Plaats het toetsenbord naar beneden over de laptop polssteun . Koppel het toetsenbord lintkabel van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop basis .
10

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee de metalen plaat die het toetsenbord connector op het moederbord . Verwijder de plaat , en dan leg het opzij . De juiste schroef op de plaat stelt ook het optische station . Schuif het optische station uit het compartiment en zet het opzij .
11

Koppel de centrale kabel van het moederbord , en verwijder vervolgens de interne kruiskop schroef waarmee de telefooncentrale paneel aan de bovenkant van de laptop behuizing in de buurt van het LCD-scherm . Verwijder de telefooncentrale paneel en leg het opzij .
12

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven die elk LCD scharnier deksel op de laptop . Gebruik een platte schroevendraaier te wrikken omhoog en verwijder het scharnier covers.
13

Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de videokabel beugel aan de laptop . Verwijder de beugel en leg het opzij . Koppel de videokabel los van de grafische kaart op de laptop .
14

Zoek de spreker , touchpad en antennekabels zich boven de polssteun nabij het centrum van de laptop behuizing . Koppel elke kabel uit hun respectievelijke connectoren op het moederbord .
15

Verwijder de twee kruiskopschroeven lokaliseren diagonaal van elkaar nabij het centrum van de bovenste laptop behuizing . Deze schroeven zijn de laatst overgebleven schroeven waarmee de bovenste behuizing aan de basis van de laptop .
16

scheiden de bovenste behuizing samenstel van de laptop basis door het opheffen van achter het LCD scharnieren . Werk je een weg naar de voorkant van de laptop totdat de gehele bovenste behuizing van de laptop wordt verwijderd uit de basis. Leg het opzij .
17

Zoek de grafische kaart zich onder de koelventilator in de linker bovenhoek van het moederbord . Verwijder de drie Phillips - kop schroeven waarmee de grafische kaart op het moederbord en verwijder het en leg het opzij .
18

Herhaal de vorige stappen in omgekeerde aan de nieuwe grafische kaart te installeren en monteren van de laptop .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een videokaart ins…
·Hoe maak Twee Monitors Werk Me…
·Hoe maak je een videokaart upg…
·Hoe goed installeren videokaar…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe verwijder je de videokaart…
·Nadelen van Overklokken een gr…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Over de MSI ATI R4350 videokaa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Brother HL - 20…
·Hoe te beschermen Mijn MacBook Air 
·Hoe om bestanden te uploaden naar Kindle…
·Tutorial over hoe je Hama Bluetooth -ada…
·Wat is Proxy Avoidance Information Techn…
·Hoe te openen een Toshiba Laptop Satelli…
·Hoe te Thermal Grease Toepassen op een i…
·Hoe te verwijderen Lexmark All - In - On…
·Printer inkt cartridge Dienst Informatie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com