Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te beschermen Mijn MacBook Air
Oorspronkelijk geïntroduceerd in 2008 , de nieuwste iteratie van de MacBook Air is een van Apple's best verkochte high - end laptops , volgens The Atlantic magazine. Het is al geadverteerd als de dunste laptop op de markt en heeft een gestroomlijnd design . Vergeleken met de oudere versie , heeft de nieuwe MacBook Air verbeterde algehele prestaties , verbeterde grafische mogelijkheden , hogere resolutie , superieure harde schijf capaciteit en een verbeterde levensduur van de batterij . Een MacBook Air is zeker het soort investering men zou willen beschermen en te gebruiken voor ten minste een paar jaar . Instructies
1

Bewaar alle bijbehorende verkoop- documenten als bewijs van eigendom en in aanmerking te komen voor de 90 - daagse AppleCare en een jaar fabrieksgarantie . Als een optie , extra betalen voor een drie - jaar of vijf jaar AppleCare plan en uitbreiding van de garantie op het moment van aankoop . Dit zal niet alleen betrekking op u voor eventuele defecten en storingen door middel van vervanging of reparatie , maar ook u het zich veroorloven 24/7 ondersteuning voor alle technische vragen en problemen die zich kunnen voordoen . Kopen van 2

Draag uw MacBook Air in een kwaliteit laptop tas of rugzak met voldoende vulling en behuizing om het knus en kussens houden . Kies uit een breed scala van producten van Samsonite , Oakley en andere goed beoordeeld leidende merken .

Transport 3 en opslaan van uw MacBook Air in een speciaal vervaardigde " tweede huid " type behuizing vervaardigd met specifieke afmetingen van de laptop in het achterhoofd , zoals een Waterfield MacBook Air Wallet , Steve mouwen van TreeHugger of RadTech ScreensavRz Keyboard & Screen Protection voor de MacBook Air . Kies degene die het beste past bij uw behoeften .

Installeer antivirussoftware 4 zoals Avast ! voor Mac , die beschikbaar is voor downloaden rechtstreeks van Apple . Gebruik ook de wachtwoordbeveiliging functionaliteit ingebouwd in Mac OSX , vinden onder het menu " Systeemvoorkeuren " en " Accounts " om uw gegevens te beschermen tegen hackers . Hoewel deze software zal niet helpen de levensduur van uw computer , is het belangrijk om alle gevoelige gegevens die u hebt opgeslagen op de computer veilig te houden .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe een printer te configurere…
·Hoe kan ik een Toshiba- televi…
·Over MacBook EFI 
·Hoe te verbinden de Mac Mini n…
·Hoe maak je een draadloos toet…
·Hoe Computer Memory Reclaim 
·Powerbook G4 Model M8407 Speci…
·Hoe sluit ik een Mac-laptop na…
·Hoe om te weten welk type iPad…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Tapes converteren naar DVD 
·Vergelijking van de iPad naar de microco…
·Hoe maak je een Solder Pot Gebruik 
·De beste laptop Mounts 
·Hoe de Input Panel opnieuw installeren o…
·Hoe te Epson 3000 Printer Heads Ontstopt…
·Hoe maak je een diskette wissen 
·Handmatig Verander je BIOS 
·Evo N1000V Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com