Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een grafische kaart Fan
Zoals de meeste computer onderdelen installeren , uw grafische kaart is zeer gevoelig voor beschadiging door warmte. Dit is waarom de meeste moderne grafische kaarten worden geleverd met ingebouwde heatsinks en ventilatoren . Na verloop van tijd , fans zoals die op uw grafische kaart vuil worden en beginnen aan hun vermogen om warmte weg van computeronderdelen te trekken verliest . Fans die ineffectief zijn geworden --- gekenmerkt door een jankend geluid wanneer de ventilator is op --- moet zo snel mogelijk worden vervangen om dure reparaties in de toekomst te voorkomen . Dit is vooral belangrijk als je een dure high - end grafische kaart hebben . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Punttang
Vervanging ventilator en warmteafleider
Thermal compound
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel het netsnoer los van de achterkant van de computer . Verwijder de schroef waarmee de grafische kaart houdt in plaats van de computer met de kruiskopschroevendraaier . Koppel alle extra interne voedingskabels die naar de kaart.

Unlatch 2 elke plastic stukjes die de kaart op zijn plaats en trek de kaart stevig uit de kaartsleuf .
< Br > 3

Stel de kaart naar beneden op een plat werkoppervlak . Als die er zijn schroeven van de ventilator en warmteafleider op zijn plaats op de bovenkant van de kaart , verwijder ze met de kruiskopschroevendraaier .
4

draai de kaart om en zoek de rubberen noppen die het vasthouden koelelement en de ventilator op zijn plaats . Gebruik het tangetje om de rubberen noppen grijpen en draaien tot ze kunnen worden prikte terug door de videokaart .
5

Flip de kaart terug over . Haal de stekker van de voedingskabel aansluiten van de ventilator op de grafische kaart . Trek het koelelement en de ventilator van de grafische kaart , het openbaren van de grafische processor chip . Zet de oude heatsink en ventilator opzij .
6

Open de verpakking voor de nieuwe koelelement en de ventilator . Breng een kleine druppel koelpasta op de grafische processor chip op de videokaart .

Plaats 7 het koelelement en de ventilator op de grafische processor chip , het opstellen van de rubberen noppen met de gaten in de grafische kaart . Druk stevig op de stoel van de assemblage .
8

Flip de grafische kaart om en gebruik het tangetje om de rubberen noppen verdraaien totdat ze het koelelement en de ventilator op zijn plaats te vergrendelen .

9

Draai de kaart terug over en vervangt de in stap 3 verwijderde schroeven , indien van toepassing . Sluit de kabel die vanaf de ventilator in de stekker van de grafische kaart .
10

Plaats de kaart in de sleuf in de computer en zet op zijn plaats met de schroef verwijderd in stap 1 . Steek in elke extra interne voedingskabels dat de grafische kaart vereist .

Steek 11 het netsnoer weer in de achterkant van de computer . Zet de computer aan en kijk naar de ventilator van de grafische kaart om te zien of het draait . Als de ventilator draait , duidt dit op een succesvolle installatie van de grafische kaart ventilator.

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een videokaart upg…
·Hoe kan ik een Dell Optiplex G…
·Hoe te weten of uw grafische k…
·Hoe te schakelen van Onboard G…
·Hoe te kopen een videokaart vo…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Wat doet TV Out op een grafisc…
·Hoe maak je een nieuwe grafisc…
·Hoe kan ik een HP Laptop video…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te starten vanaf een externe dvd-dri…
·Hoe maak je een draagbare harde schijf f…
·Hoe kan ik een XPS Fan Verwijder Shroud 
·Hoe maak je een lcd-tv als monitor voor …
·Kodak Easy Share Printer Problemen 
·Hoe kan ik een laptop scherm kalibreren 
·Hoe faxen Met een Mac 
·Hoe maak je inschakelen van een ingebouw…
·Hoe Fix een Disc Read Error op de PlaySt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com