Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kodak Easy Share Printer Problemen
De Kodak EasyShare lijn van printers is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en is bedoeld voor beginnende computergebruikers . De printers beschikken over directe camera - naar - printer verbindingen , eenvoudig te gebruiken software en eenvoudig laden van papier . Als u problemen hebt met uw Kodak EasyShare printer , hier zijn een paar dingen die je kunt proberen om het probleem op te lossen . Updaten EasyShare Software

Als uw printer is nieuw of het is een tijdje geleden dat u het gebruikt hebben , kan uw software verouderd zijn . Dit kan de printer leiden tot traag reageert ( of helemaal niet ) en kunnen interfereren met online functionaliteit . Om uw Kodak EasyShare-software bij te werken , gaat u naar de koppeling in de sectie Resource en klik op de " Download "-link om de nieuwste software automatisch te installeren .
Printer Interieur Is Vuil

Hoewel het makkelijk om te denken dat alle elektronica zijn schoon en gestroomlijnd , voor de meeste printers is dit gewoon niet het geval . Na veelvuldig gebruik , zal inkt uitstrijkjes en ploetert uw printkop lijn . Dit kan ertoe leiden dat uw afgedrukte documenten te vlekkerige , oneffen of buikspek verschijnen . Gelukkig , het reinigen van de printkop is in een handomdraai . Open gewoon de EasyShare -programma en selecteer " printkop reinigen" om de handleiding printkop reiniging uitvoeren . Voor een diepere schoon , kunt u de bovenkant van de printer te openen en reinigen van de bodems van de cartridges ( evenals de druk bar ) met wat vochtige wattenstaafjes.
Printer Needs to worden gekalibreerd

Als er een printer is gekalibreerd , is de printkop is ingesteld om te werken met een specifiek type van papier en is in de optimale positie voor het afdrukken van documenten met scherpe, heldere lijnen . Echter , na veelvuldig gebruik , kan de kalibratie vervagen , en je zult merken dat uw document afdrukken in de buurt van een kant , of tekst en afbeeldingen te gaan van de pagina . Om dit te verhelpen , moet u de printer opnieuw te kalibreren door het verwijderen van de printkop en de inktcartridges . Vervang de printkop door op het stevig terug op zijn plaats totdat u een klik hoort . Wanneer de printer initialiseert , druk op de " Menu" knop , en kies vervolgens " Printer kalibreren . " De printer moet de printkop verplaatsen , en een testpagina afdrukken . Als alles kijkt recht , is de printer succesvol gekalibreerd. Zo niet , kunt u contact opnemen met Kodak ondersteuning via haar website . Zie de sectie Resource voor een link .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Samsung Laser …
·Hoe maak je een zelftest uitvo…
·Hoe de beste Wireless Printer …
·Hoe maak je een cartridge voor…
·Hoe te converteren Lpt1 naar U…
·Hoe te Epson Inkjetprinters On…
·Hoe maak je een Kodak ESP 5 Re…
·Hoe een printer te installeren…
·Hoe maak je een Epson 1280 Pro…
  Related Articles
De iPad Made Easy 
iPad Magazine Publishing Made Easy 
Hoe kan ik een Internet-verbinding delen…
Makkelijk te Computer Bureaus Build 
Hoe makkelijk geld te verdienen door Bui…
Hoe je je AGP videokaart configureren om…
Hoe Video downloaden op een computer van…
Hoe te boeken tussen de Kindle en de Noo…
Hoe maak je een Kindle Fire Delen met ee…
  Hardware Articles
·Iomega 34610 Specs 
·Tekenen van problemen Moederbord op een …
·Hoe te houden van een laptop computer Ba…
·Inkjet Vs . Laser voor foto's 
·Hoe je BIOS installeren op een externe h…
·Hoe maak je een USB-opslagapparaat insta…
·Zboard Problemen met het toetsenbord 
·Servers die kan omgaan met zware webverk…
·De snelheid van een Fujitsu Fi - 5220C 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com