Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Hoe makkelijk geld te verdienen door Building pc 's
Er zijn diverse pre gebouwd leveranciers computer , Meest kost minstens $ 500 of meer voor een basis computer ! Het is makkelijk om een goedkope computer te bouwen en te verkopen online om winst te maken! Volg gewoon deze eenvoudige stappen , en je kunt een winst te maken thuis in je vrije tijd ! Instructies
1

Zoek een goedkope processor en moederbord , deze kan soms gevonden worden verkocht in een set met een korting , maar zorg ervoor dat u de best mogelijke product te krijgen voor je prijs . Een geweldige site is pricewatch.com . Deze site organiseert andere websites op prijs ( oplopend ) . Zorg ervoor dat uw processor en moederbord zijn beide compatibel ( IE Intel processor met een Intel bord ) dit wordt aangegeven door de aansluiting van de raad van bestuur is aangeduid ( bijvoorbeeld 462 socket AMD-processor ) .

Memory 2 is een belangrijke deel van een computer . Zorg ervoor dat bij het selecteren van je geheugen , dat je slechts een merk , wanneer u merken van het geheugen mixen kopen , kunt u ervoor zorgen dat de computer instabiel worden . Geheugen kost ongeveer $ 40 voor een 1 GB stick. Als u ervoor kiest om 512 MB ​​stick , dit is het absolute minimum voor de meeste besturingssystemen , maar 1 GB is meestal het beste . Maak deze keuze op je eigen keuze .
3

De optische drives op een computer zijn belangrijk . Dit geldt ook voor DVD-ROM 's ( of DVD - brander ) en Harde schijven . Een basis DVD - brander kost slechts ongeveer $ 25 tot $ 40. DVD - branders zijn de beste koop , kunnen ze branden en draaien dvd 's evenals cd 's . Aan de andere kant , harde schijven , terwijl op een bepaald moment waren goedkoop te schijven die meer dan 100 GB aan ruimte , niet zijn gemeenschappelijk om een goedkope harde schijf met 120 tot 180 GB vinden moest kopen . Vergeet niet om te kopen, zodat uw totale kosten zijn zo laag mogelijk .
4

Je hebt al uw benodigde onderdelen , alles wat je nu nodig hebt is een case en voeding . De meeste generieke gevallen kosten $ 20 tot $ 50, afhankelijk van het merk . Veel gevallen worden geleverd met een eigen voeding , en het kopen van een als zodanig kan tijd en geld besparen . Indien niet beschikbaar , een goede beslissing is om een voeding die geschikt is voor 400 Watt voeding zal voldoende voor wat u het samenstellen van zijn kopen!
5

Zet samen je pc , als je geen verdere hulp nodig hebt zie link hieronder . Zodra je het samen , moet u verpakken met noppenfolie zo strak als je kunt en laat geen lucht ruimte tussen de zaak en de doos wordt u scheepvaart inch De doos dat het geval was in perfect zal werken bij het opstellen van voor verzenden .
6

om de kosten laag te houden , gebruiken goedkope software , zoals Linux voor een goedkope OS en OpenOffice voor een gratis office suite . Zie onderstaande link voor meer info .
7

Aanmelden voor ebay . Bij het plaatsen op ebay , moet u een foto van het product omvatten met een volledige beschrijving van de systeemspecificaties . Publicatie op ebay kost een beetje geld , niet te vermelden dat zodra u uw pc verkoopt betaalt u een vergoeding voor een percentage van de winnende bod . Ebay is goed , maar als je pc niet verkoopt, je nog steeds betalen om het overzicht , die overal kan worden van $ 0,35 tot een paar dollar .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe het opzetten van een compu…
·Hoe kan ik herstellen van een …
·HP DC5000 Intel Desktop PC Spe…
·HP Eva 4000 Voeding Specificat…
·Veilige manieren om Power Down…
·Uitleggen Desktop Workstations…
·Hoe maak je een computer Lab b…
·How To Reverse Numbers Zoeken …
·Hoe maak je een Video Editing …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te PMU resetten op een G4 PowerBook 
·64 Bit Laptop Vs . 32 Laptop bit Operati…
·De SiPix StyleCam Extreme is een kleine …
·Hoe te Jumper instellingen wijzigen op e…
·Hoe kan ik makkelijk schoon een computer…
·Wat is een PCI- kaartsleuf ? 
·Problemen met een MP190 
·Hoe maak je een SSD ( Solid State Disk )…
·Hoe kan ik Problemen met HP 3600 Kleuren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com