Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De SiPix StyleCam Extreme is een kleine digitale camera 's , waarvan u kunt uploaden naar een computer op te slaan , te bewerken en te delen met anderen
Hoe het SiPix StyleCam Extreme Driver gebruiken . Dit bijzondere model van de camera kan worden aangesloten op uw computer met de meegeleverde USB -kabel , maar voordat u het geheugen kunt openen om bestanden naar uw harde schijf te verplaatsen , moet u de juiste drivers te installeren . U moet uw Internet- browser te openen om het juiste bestand te krijgen . Instructies

Turn 1 op uw computer en laat het besturingssysteem is geladen . Heb je SiPix StyleCam niet aan op de computer nog niet. Wanneer het systeem is up and running , start uw internet browser naar keuze en ga naar de SiPix StyleCam Extreme driver download pagina .

Klik 2 op de grote knop " Download " om te beginnen met het downloaden van het installatiebestand . Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd of u het bestand wilt opslaan . Klik op " Opslaan" en het bestand zal beginnen te downloaden . U ziet een voortgangsbalk weergegeven . Wanneer de balk 100 procent bereikt , is het veilig om het venster te sluiten .
3

Open de map " Mijn documenten " op uw bureaublad of het menu Start . In deze map vindt u een map " Downloads " te zien . Klik op deze map om het installatiebestand te openen . Klik op " Next " om de installatie te starten . Zoals in stap 2 , ziet u een voortgangsbalk op het scherm verschijnen . Als het 100 procent bereikt , klikt u op de knop "Voltooien" . U zal worden gevraagd om de computer opnieuw op te starten . Klik op " Nu opnieuw opstarten . "

Wacht 4 voor de computer opnieuw op te starten . Wanneer u het bureaublad ziet , is het nu veilig is om de camera aan te sluiten op de computer . Sluit de USB- kabel aan op de poort van de camera en het andere uiteinde van de kabel aan op een vrije USB -poort . Wanneer u de camera aansluit , krijgt u een bericht te zien aan de onderkant van het scherm te zeggen " StyleCam Extreme Connected . "

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te D Drive Erase 
·Kenmerken van Intel-processors…
·Windows herkent geen USB-stuur…
·Hoe kan ik een WD 250GB intern…
·Hoe kan ik een externe HD Fix 
·DVD - RAM Explained 
·Hoe maak je een Rear Mic Jack …
·Een tv-tuner toe te voegen aan…
·Effecten op Microprocessor Pre…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Laptops Rebuild 
·Hoe de minknop op een Mac wijzigen 
·Mijn laptop wordt afgesloten na het opst…
·Hoe maak je van een Lexmark printer Fix 
·Dell Inspiron 1525 toetsenbord werken ni…
·Hoe de Touchpad uitschakelen op een Tosh…
·Optiplex GX280 Specificaties 
·De beste manier om een computer Fan Plaa…
·Problemen met een HP printer installeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com