Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een zelftest uitvoeren op een HP Plotter 450
De HP Designjet 450 is een soort van groot-formaat printer heet een " plotter . " Als u het opzetten van een Designjet 450 voor de eerste keer , kunt u een test op de printer om te controleren of het goed functioneert voeren . De Designjet 450 heeft verschillende vormen van interne zelftest pagina's dat kan worden afgedrukt. U kunt triggeren elk van deze test- pagina's door op een andere combinatie van toetsen op het bedieningspaneel van de printer , en elke test pagina heeft zijn eigen doel . Instructies
1

Druk op de " Setup" knop op het bedieningspaneel van de Designjet 450 om een ​​set - up pagina af te drukken . Deze pagina toont al uw huidige instellingen voor de printer in een oogopslag , zoals de taal en de communicatiesnelheid of baudrate . Kopen van 2

Druk op de " Setup " en " Annuleren" knoppen gelijktijdig te drukt u een demonstratie pagina . Deze pagina toont een aantal van de kenmerken van de Designjet 450 en bevestigt dat deze goed werkt .
3

Druk op de " Setup " en " Form Feed " toetsen gelijktijdig om een ​​uitlijningspagina af te drukken voor alleen de zwarte inkt . Na het afdrukken van dit blad , duiden op het blad die set van lijnen goed is uitgelijnd , en vervolgens voer het vel terug door de printer .

Push 4 de " Reprint " en " Annuleren " knoppen tegelijk te drukken een uitlijningspagina voor alle inktkleuren . Dit proces is vergelijkbaar met het proces van het controleren van de uitlijning van de zwarte cartridge , maar je moet hetzelfde doen voor alle kleuren . Daarnaast zal je moeten controleren op lege plekken in een testbeeld .
5

Druk op de " Print Quality " en " Media Type" toetsen gelijktijdig een dienst configuratiepagina af te drukken . Als u ooit contact moet opnemen met HP voor technische ondersteuning over een probleem met de printer , kan de servicemedewerker u vragen om deze pagina af te drukken en lees de resultaten .
6

Druk op de " Form Feed " en " Media source " -knoppen gelijktijdig naar een afdrukkwaliteit af te drukken . Deze pagina bevat een aantal testpatronen bedoeld om te bevestigen dat alle van de basisfuncties van de printer werken zoals ze zouden moeten . Vanwege de hoeveelheid inkt die deze pagina gebruikt , moet u over het algemeen alleen afdrukken wanneer gevraagd door een technische ondersteuning .
7

Druk op de " Form Feed " en " Reprint " toetsen gelijktijdig naar een af te drukken kalibratie pagina . U kan nodig zijn om deze pagina te gebruiken na het vervangen van een cartridge of in het proces van het identificeren van een probleem met de Designjet 450 .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3320…
·Hoe je inktcartridges Fix 
·Problemen met de HP 932C Print…
·Hoe maak je een netwerk gebrui…
·Hoe maak je een Duplex install…
·Hoe maak je foto's op een Cano…
·Hoe maak je een Continuous Ink…
·Hoe uw eigen printer Fix Wanne…
·Hoe kan ik een HP Officejet 56…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de E - Reader Operate 
·ECC Vs Non - ECC 
·Hoe je het scherm vervangen op een Compa…
·Hoe maak je een Geschonken laptop Get 
·Hoe te compileren op de iPad 
·Hoe te MMJ converteren naar RJ11 
·AMD Quad Core Specificaties 
·Luisteren naar muziek , kijken naar tv /…
·Hoe maak je verbinding een Mac G3 om WiF…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com