Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te openen een Toshiba Laptop Satellite A45 - S130
Laptops bieden verschillende gemakken dan desktop computers , zoals de grootte en draagbaarheid . Die voorzieningen komen op een prijs , echter, zoals laptops zijn vaak veel moeilijker te demonteren voor reparaties en upgrades . Eigenaren van de A45 - S130 laptop van Toshiba kan tijd en geld besparen door te leren hoe goed open te stellen en uit elkaar te halen hun laptop . Inzicht in hoe u uw laptop te openen zal u toelaten om onderdelen te vervangen van het toetsenbord naar de RAM , en zelfs het moederbord indien nodig. Alle van Toshiba A45 laptops demonteren op dezelfde manier . Wat je nodig hebt
elektrostatische ontlading riem
Flathead en Phillips - schroevendraaiers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bevestig een elektrostatische ontlading riem om je pols en sluit de andere uiteinde op een metalen voorwerp . Hiermee wordt voorkomen dat statische elektriciteit van schade aan uw Toshiba A45 . Kopen van 2

Schakel uw Toshiba- laptop om en plaats het gezicht naar beneden op een tafel . Verwijder de batterij voordat u iets anders doet. Op A45 laptops , is de batterij zich in de voorkant van de laptop . Schuif de vergrendeling in de ontgrendelde stand en schuif de batterij uit de laptop .
3

Verwijder de harde schijf . De harde schijf bevindt zich naast de accu . Verwijder de twee schroeven waarmee het deksel en schuif de klep . Verwijder de enkele schroef houdt de harde schijf op de lade . Koppel de harde schijf en schuif deze uit de lade .
4

Verwijder de heatsink dekt . Er zijn twee heatsink covers naar de achterkant van de laptop . Men is gecentreerd op de achterkant van de laptop en de andere bevindt zich aan de rechterkant , net boven de batterij . Maak de bouten van elk deksel naar beneden en verwijder de deksels .
5

Verwijder de CPU heatsink . Het verwijderen van de rechter - zijde heatsink deksel onthult de CPU heatsink . Schroef de drie bouten waarmee het naar beneden en verwijder het.
6

Verwijder het optische station . Het optische station bevindt zich aan de linkerkant van de laptop . Verwijder de twee schroeven waarmee het op zijn plaats en schuif deze uit de laptop .
7

Verwijder de resterende schroeven aan de onderkant van de laptop . Op dit moment zijn er nog 23 schroeven van de laptop samen . Verwijder ze allemaal .
8

Zet de computer weer rechtop en verwijder het toetsenbord beveiligen strip . Het toetsenbord vastzetten strip bevindt zich aan de bovenkant van de A45 klavier . Schuif een scherp voorwerp , zoals een platte schroevendraaier onder de rechterkant van de strip . Langzaam en voorzichtig til deze op totdat wordt naar buiten komt .
9

Verwijder het toetsenbord . Verwijder de drie schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats . Verwijder ook de toetsenbord vergrendeling , gelegen in het midden van het toetsenbord het . Draai het toetsenbord om en leg het voorzichtig op de polssteun van uw laptop . Verwijder de metalen plaat die de keyboard connector door het verwijderen van de enkele schroef vast te houden op zijn plaats . Haal de stekker van het toetsenbord en verwijder het.
10

Koppel de overige apparaten . Verwijder de metalen plaat op de draadloze netwerkkaart en de stekker en verwijder de kaart . Ontkoppel de luidsprekerkabels in de buurt van de bovenkant van het moederbord . Koppel alle andere kabels aangesloten op het moederbord .
11

Verwijder het optische station control board , gelegen op de top van de laptop , de laptop basis . Verwijder de twee schroeven waarmee de kaart naar de basis . Draai het bord om en koppel de kabel .
12

Verwijder de stokken van RAM gelegen in het centrum van het moederbord .
13

Koppel de laptop scherm kabel . De kabel bevindt zich onder de optische drive control board . Het verbindt het LCD- scherm van uw A45 op het moederbord .
14

Demonteer de laptop basis . Verwijder de vier schroeven van de bovenste deksel van de laptop aan de onderkant van de laptop . De schroeven zijn duidelijk zichtbaar onder het toetsenbord . Verwijder de bovenklep van de basis . U hebt nu volledige toegang tot het moederbord van uw Toshiba A45 laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een videocamera dr…
·Hoe je het lint kabels vervang…
·Hoe Vergelijk de Intel-process…
·Hoe te Connect 5.1 Surround So…
·HP G60 - 507Dx Specificaties 
·Toshiba Satellite Computers : …
·Luidsprekers selecteren voor u…
·Hoe de ventilator te reinigen …
·Hoe je draadloze adapter wijzi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met VGA naar Composite 
·Hoe kan ik een nieuwe Transfer Roller In…
·Hoe kan ik muziek op een geheugenkaart v…
·Hoe kan ik een laptop 's Interne harde s…
·Hoe de inkt Overloop lade op een Canon M…
·Hoe je auto luidsprekers aansluiten op e…
·Mobiele Processors Vs . Desktop processo…
·Productiviteit Projecten op de iPad 
·Is DPI hetzelfde als PPI ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com