Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een videokaart vervangen in een Toshiba Laptop
Als uw Toshiba laptop niet woont tot uw grafische verwachtingen , kunt u de videokaart te vervangen om de beeldschermresolutie en game verwerkingskracht verbeteren evenals het verhogen van de totale framesnelheid van videotoepassingen . Hoewel de videokaart te vervangen is mogelijk , het is veel complexer om interne onderdelen van laptops in tegenstelling tot standaard desktop computers upgraden . Om de videokaart te upgraden in uw Toshiba laptop , moet u het hele instrument demonteren voordat u het vervangen van de videokaart met een kaart ontworpen om specifiek passen bij uw laptop . Wat je
Laptop Need schroevendraaier set
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de Toshiba laptop en ontkoppel alle kabels uit het apparaat . Sluit het beeldscherm . Draai de laptop ondersteboven en verwijder de batterij cel . Kopen van 2

Zoek en verwijder de schroef waarmee de harde schijf omslag . Verwijder de harde schijf omslag . Trek het lipje van de vaste schijf om het uit te pakken uit de laptop .
3

Zoek en verwijder de schroeven waarmee het kapje , verwijder het kapje . Trek de witte kranen naar buiten om de geheugenmodules los en ze te extraheren uit de laptop .
4

Verwijder alle van de schroeven aan de onderkant van de laptop . Draai de computer om en open het beeldscherm .
5

Plaats een klein dun voorwerp in de rechterkant van het scharnier deksel , boven het toetsenbord en onder het beeldscherm , het loslaten van de clips die het veilig om de laptop . Til het scharnier deksel met uw vingers en verwijder deze langzaam uit de laptop .
6

Zoek de twee toetsenbord - bevestigingsschroeven boven het toetsenbord ( onder het scharnier cover) . Verwijder de schroeven en til het toetsenbord iets omhoog . Haal de stekker van het toetsenbord los van de laptop en verwijder het toetsenbord .
7

Zoek en verwijder de schroeven waarmee het optische station . Schuif het station uit de zijkant van de laptop en zet het opzij .
8

Zoek en verwijder de schroeven waarmee de bovenkant van de laptop naar het onderste paneel . Til de bovenkant van de laptop op, waaronder het beeldscherm . Merk op dat sommige apparaten vereisen dat u het scherm te verwijderen voordat u de bovenkant van de laptop case van de bodem kan verwijderen .
9

Koppel alle kabels aansluiten van het moederbord om de speakers , touchpad , LCD-display en alle andere randapparatuur die u kan hebben op uw Toshiba- laptop . Noteer wat je zodat je niet vergeet om de stekker weer in bij het opnieuw monteren van de computer loskoppelen . Scheid de bovenste montage en de bodem montage . Stel de bovenste montage opzij .
10

Inspecteer de blootgestelde laptop moederbord en zoek de videokaart assemblage . Haal de kabels aangesloten op de videokaart en verwijder de borgschroef . Pak de laptop videokaart en vervang deze door een videokaart ontworpen om uw Toshiba laptop past .
11

Zet de laptop , het omkeren boven de demontage instructies . Start de computer en plaats de cd - rom met stuurprogramma's voor de nieuwe videokaart , of download de drivers van de website van de fabrikant. Merk op dat je moet drivers installeren voor de nieuwe hardware voordat het naar behoren zullen werken .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je videokaart van een…
·Wat voor soort grafische kaart…
·Hoe kan ik toewijzen meer mach…
·Dual Vs . Enkele grafische kaa…
·Hoe kan ik een nieuwe videokaa…
·Waarom mijn speakers niet nada…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe de videokaart vervangen op…
·ATI videokaart en moederbord C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een EISA- partitie? 
·Hardware Life Cycle 
·Hoe maak je een videochat te verdienen o…
·Hoe de cover van een Sony Vaio PCV - RX6…
·Hoe het aansluiten van een computer naar…
·Wat is Synchronous Dynamic Random Access…
·Hoe streaming video afspelen van een lap…
·Hoe te laden . Jpg -bestanden op een SD …
·Cache Database Vs . Relational Database 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com