Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toshiba Satellite L655 - S5069 Specificaties
De L655 - S5069 is een van de model - nummer configuraties van de Toshiba Satellite L655 , een laptop die Japanse bedrijf voor consumentenelektronica Toshiba Corporation debuteerde in 2010 . Met een vooraf geïnstalleerde Microsoft Windows 7 Home Premium besturingssysteem , de L655 - S5069 is ontworpen als een mid - level computer voor thuisgebruikers . Tijdens de productie , het had een fabrikant adviesprijs van $ 700. Processor en geheugen

De processor van de Toshiba Satellite L655 - S5069 is een Intel Core i3 - 350M , die bij een 2.26 - gigahertz snelheid zijn basistaken vervult en heeft 3 MB aan geheugen voor snelle toegang tot meest gebruikte gegevens van de computer . Met behulp van de derde - generatie- synchronous dynamic random access memory architectuur ( DDR3 SDRAM ) , de Satellite L655 - S5069 beschikt over 4 gigabyte ( GB ) systeemgeheugen .
Multimedia

de Serial ATA ( Advanced Technology Attachment ) harde schijf biedt 500 GB opslagruimte en het draait op 5400 toeren per minuut . De optische drive is een Super Multi CD /DVD-brander met ondersteuning voor maximaal 11 disc -formaten en gebruikt LabelFlash -technologie te etsen labels op de discs .

De Satellite L655 - S5069 's Mobile Intel HM55 Express chipset biedt de computer high - definition audio en graphics . Met betrekking tot haar scherm , de computer TFT LCD breedbeeldscherm - uitgerust met TruBrite gloss -technologie - meet 15,6 inch diagonaal , ondersteunt tot 1366 pixels bij 768 pixels in de native resolutie en sport een 16 - naar - 9 aspect ratio . Ook inbegrepen is een ingebouwde webcamera en omnidirectionele microfoon .
Netwerken en Connectiviteit

Voor networking , Toshiba bevat een Ethernet-kaart met maximaal 100 megabit per seconde in de snelheid van gegevensoverdracht en draadloze Wi-Fi -connectiviteit , de opvang van de IEEE ( International Electrical and Electronics Engineers ) 802.11b/g/n protocollen . Naast de Ethernet 's RJ - 45 aansluiting , externe interfaces van de computer is voorzien van een externe monitor uitgang , hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen , drie USB 2.0-poorten , veiligheidsslot en 8 - in - 1 digitale media-adapter .
fysieke afmetingen en voedingseisen

Met een afwerking die Toshiba beschrijft als Fusion in Helios Grey , de 6 - pond . Satellite L655 - S5069 maatregelen 14,96 centimeter in de breedte , 9.84 centimeter in de diepte en 1,1-1,49 cm in hoogte van voor naar achter . Het verstrekken van de macht van de laptop is een 65 -watt , 100 - tot - 240 - volt AC-adapter . Het is ook verantwoordelijk voor het opladen van de 6 - cell , 48 - watt - uur lithium - ion batterij , die biedt tot 5-1/2 uur batterijduur .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Fan Verwijder …
·Hoe kan ik een oude laptop upg…
·Hoe je RAM installeren in MSI …
·Hoe moet een laptop worden bew…
·De basis voor het kopen van ee…
·Hoe kan ik mijn SIM -kaart in …
·Hoe maak je een laptop goed sc…
·Hoe te openen de top van een A…
·Hoe schoon Onder het toetsenbo…
  Related Articles
Hoe de videokaart vervangen in een Toshi…
Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe de videokaart upgraden voor een Tosh…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
Hoe maak je een videokaart vervangen in …
Hoe kan ik een Toshiba Laptop videokaart…
Hoe maak je een Toshiba Satellite videok…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
  Hardware Articles
·Hoe af te sluiten een Apple iMac -comput…
·Hoe je Guitar Rig 3 Gebruik met een geï…
·Lexmark Inkjet Paper Feed Problemen 
·Hoe Memory Upgrade Met DDR2 PC2 - 6400 
·Er is geen geluid op iTunes Via HDMI 
·Hoe maak je een PCMCIA -kaart toe aan ee…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken dat word…
·Definitie van Computer Memory Devices 
·Alle kabelverbindingen hebben een mannel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com