Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Compaq C717NR Moederbordspecificaties
Het moederbord voor de Compaq Presario C717NR laptop maakt gebruik van Intel's 946 GZ Express-chipset , ook wel bekend als de Lakeport chipset , aldus Intel . Deze verzameling van geïntegreerde schakelingen bepaalt het bestuur de algemene mogelijkheden. Dit omvat het type geheugen , central processing unit ( CPU ) , graphics processing unit ( GPU ) en de soorten randapparaten die compatibel zijn met de C717NR zijn . Het bepaalt ook de snelheid waarmee onderdelen van de computer te communiceren . Bussnelheid

Intel stelt dat front side bus van de raad ( FSB ) kan draaien op zowel 533 of 800 megahertz ( MHz ) . Dit betekent dat de raad mogelijk maakt data overdracht tussen de CPU van de laptop en het geheugen een snelheid van ofwel 533 of 800 miljoen cycli per seconde . Processoren die geen gebruik maken van een of de andere van deze FSB snelheden zijn niet compatibel met de C717NR .
Processors

Volgens HP ( die nu eigenaar is van Compaq ) , de C717NR moederbord wordt geleverd met Intel Pentium dual core processor model T2310 voorgeïnstalleerd. Deze processor werkt op een kloksnelheid van 1,46 gigahertz ( GHz ) en een FSB snelheid van 533 MHz . Het bestuur interfaces met de T2310 via de 478 - pin Socket P.
Memory

Het bord heeft twee geheugenslots , elke staat de behandeling van maximaal 1 gigabyte ( GB ) voor een maximale capaciteit van 2 GB . Volgens Intel , de chipset grenzen compatibiliteit van de raad om DDR2 SDRAM modules werken op ofwel 667 of 533 megatransfers per seconde (MT /s ) . Deze geheugenmodules zijn ook wel bekend als respectievelijk PC2 - 5300 en PC2 - 4200 .
Grafieken

HP stelt dat het moederbord maakt gebruik van de Intel Graphics Media Accelerator X3100 GPU . Deze processor is ontworpen om software commando's in verband met het bewerken van afbeeldingen , het teruggeven , het afspelen van video , videobewerking en 3D gaming toepassingen met het oog op de belangrijkste processor vrij om andere taken laten uitvoeren . Het apparaat bevat 251 MB eigen geheugen , dus het vermijden lenen van het systeemgeheugen boven dat punt . Intel stelt dat het ondersteunt de Direct X 10.0 , OpenGL 2.0 en Shader Model 4.0 -protocollen .
Randapparatuur

Het bord ondersteunt een 5 - in - 1 kaartlezer compatibel met Memory Stick , Memory Stick Pro , Secure Digital , xD Picture en multimedia geheugenkaarten . Het ondersteunt ook drie USB 2.0-poorten , een 15 - pins VGA -poort , een RJ - 11 modem poort , een S - video -poort en een RJ - 45 LAN-poort .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik het verbeteren van …
·Hoe te Clock Batterijen wijzig…
·Hoe meer RAM krijgen op een De…
·De beste score Gaming Moederbo…
·Incompatibele Computer Memory …
·Hoe maak je een High Speed ​​U…
·Hoe wijzig ik het moederbord &…
·Hoe kan ik een Asus P5KPL - CM…
·Soorten Moederborden 
  Related Articles
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Hoe u de Compaq Splash Screen Verwijdere…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Een grafische kaart te installeren in ee…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe je grafische kaart compatibiliteit m…
Hoe maak je een videokaart installeren i…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een DVD kopiëren met een Cyc…
·Hoe maak je een RAM- kaart te installere…
·Hoe maak je een videokaart die Ondersteu…
·Hoe te Geïntegreerde video op de 400627…
·Hoe kan ik de gegevens op een SSD Toegan…
·Hoe kan ik over te brengen van een dode …
·Hoe om te controleren My Video Card Comp…
·Hoe maak je Refill een Canon BCI 24 Blac…
·Hoe te gebruiken Symantec Restore 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com