Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe je grafische kaart compatibiliteit met een moederbord
To grafische kaart van uw computer te upgraden , helaas kun je niet gewoon een kaart kopen en deze op uw computer . Vóór de aankoop van een kaart , moet u eerst bevestigen wat compatibel is met uw moederbord is . Grafische kaarten gebruiken zowel AGP of PCI Express -technologie . Veel oudere computers gebruiken AGP . AGP- kaarten kunnen variëren in uitvoering en bandbreedte , terwijl PCI Express -kaarten kunnen variëren op basis van hun rijstrook grootte. Bovendien is de kaart zelf is niet je enige overweging bij het zoeken naar afbeeldingen van uw computer upgraden. Je moet ook kijken naar de kracht van de voeding van uw computer zo goed, omdat de meeste nieuwere kaarten gebruiken veel stroom . Instructies

Download 1 , installeren en uitvoeren SiSoftware 's Sandra ( zie link in Resources ) om uit te vinden informatie op uw moederbord . Klik op het pictogram " Mainboard Information " , dan naar beneden de informatie naast " Fabrikant " en schrijf " model . " Kopen van 2

Ga naar de website van de fabrikant van het moederbord . Als u niet zeker bent van de URL van de website , voert u de naam van de fabrikant in een zoekmachine op de website van het bedrijf te vinden .
3

Ga naar de support pagina en voer model van uw moederbord . Download handleiding van het moederbord of de herziening van de specificaties .
4

Zoek de handleiding of specificaties voor " Expansion slot , " " AGP " of " PCI Express . " Als de expansie slot maakt gebruik van AGP , het versienummer ( AGP komt in 1.0 , 2.0 en 3.0 ) , en de bandbreedte ( 1x , 2x , 4x of 8x ) . Als de uitbreidingssleuf gebruikt PCI Express , let op de hoeveelheid rijstroken ( x1 , x4 , x8 of x16 ) .
5

Zoek de handleiding of specificaties voor "Power ", " PSU " of " voeding ". Noteer voltage van de voeding ( 3,3 V , 5V of 12V ) en stroomsterkte ( door " A " aangeduid ) . Niet alle fabrikanten een lijst van de eindtrap in hun documentatie , zodat u kan nodig zijn om contact op te nemen met de fabrikant voor meer hulp .
6

Vergelijk de grafische kaart die u wilt kopen aan uitbreidingssleuf op het moederbord . AGP- kaarten zullen niet werken in moederborden met PCI Express , en vice versa . Evenzo zal AGP 3.0 kaarten werken niet in moederborden met AGP 1.0 . Een PCI Express x8 -kaart past niet in een PCI Express x1 -sleuf .
7

Controleer de spanning en de stroomsterkte van de videokaart om de spanning en stroomsterkte op uw moederbord . Een videokaart die een hogere stroomsterkte vraagt ​​vraagt ​​om een ​​krachtige voeding .

Previous: Next:
  Videokaarten
·DVI Vs . HDMI voor een PC graf…
·Hoe maak je een ATI X800 PCI E…
·Hoe maak je een videokaart ins…
·Hoe je videokaart drivers Verv…
·Hoe maak je een videokaart bij…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe je Tweak een NVIDIA grafis…
·Hoe maak je een Video Graphics…
·Hoe maak je een grafische kaar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM-geheugen of geheugen toevoege…
·Hoe om afbeeldingen te verwijderen van e…
·Hoe maak je een harde schijf van een Tos…
·DIY PC Upgrade 
·Wat is SuperDrive ? 
·Hewlett- Packard 17B II Gebruiksaanwijzi…
·Hoe MTS video's afspelen op een IMac 
·Hoe maak je een Giga Designs Processor U…
·Wat voor soort RAM heb ik nodig voor mij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com