Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Incompatibele Computer Memory en de problemen die het veroorzaakt
Alle computers bevatten gegevensopslag modules bekend als Random Access Memory . Deze winkel toepassingen en bestanden terwijl ze in gebruik zijn . Er zijn vele soorten van RAM-geheugen . Binnen elk er verschillende snelheden en binnen elke snelheid er verschillende maten . Uw computer moet het juiste type geheugen hebben om te functioneren . Snelheid en grootte verschillen doordat het vaak mogelijk om het geheugen van een andere snelheid of grootte dan waarvoor de computer oorspronkelijk bedoeld uitgevoerd . Echter , dit kan uw computer vertragen en fouten veroorzaken . Type

moederbord van de computer bepaalt het type geheugen het systeem vereist . Het moederbord is de printplaat die alle componenten van de computer verbindt , zoals RAM , waardoor elektrische signalen over te dragen tussen hen . Verschillende types van geheugen verschillende types RAM slots. Een RAM- module zal niet fysiek fit in een sleuf waarvoor het niet bedoeld is. Zonder de juiste soort RAM-geheugen van een computer zal niet werken . Vanaf 2011 , de meeste nieuwe computers gebruiken Double Data Rate 3 of DDR3 , RAM .
Speed ​​

Er zijn veel verschillende snelheden van RAM . Geheugen fabrikanten aangeven snelheid op twee manieren . De eerste is door " vriendelijke naam " en de tweede is door het ' naam -industrie . " Bijvoorbeeld , een DDR3 module die 800 miljoen transfers per seconde transfers 6400 megabytes aan data per seconde uitvoert. Zo , de vriendelijke naam is DDR3 - 800 , terwijl zijn industrie naam is PC3 - 6400 . De meeste computers kunnen gebruiken sneller RAM- modules dan waarvoor ze bestemd zijn , mits het geheugen is nog steeds hetzelfde type. Toch zal de herinnering nog maar langer op maximale limiet van het moederbord . Bijvoorbeeld , als je DDR3 - 1066 op een computer ontworpen voor DDR3 - 800 het zal werken , maar het zal nog slechts 800 gegevensoverdrachten per seconde uitvoeren .
Grootte
< br >

Het moederbord bepaalt ook hoeveel geheugen u op uw systeem kunt installeren . Fabrikanten bakenen RAM maten in termen van gigabytes . De meeste moederborden hebben meerdere RAM slots, die elk een cap op het aantal gigabytes kan ondersteunen . U kunt geheugenmodules die kleiner zijn dan de maximale limiet zijn geïnstalleerd , maar dit betekent dat uw computer niet in staat zal zijn om zo veel programma's en bestanden te openen op hetzelfde moment , zonder vermindering van het toerental .
< Br > Overwegingen

het beste is om RAM-geheugen dat is het exacte type , de snelheid en de grootte van uw computer behoeften te krijgen . Dit helpt ervoor te zorgen dat uw computer zo snel mogelijk wordt uitgevoerd , vooral als u meerdere applicaties tegelijk te gebruiken of wanneer u nodig hebt om te werken met grote bestanden . Raadpleeg altijd de handleiding van uw computer voor uw exacte geheugen specificaties voor de aankoop van nieuwe RAM . Als u niet over uw handleiding , de meeste geheugen fabrikanten hebben zoekfuncties op de homepages van hun websites die u in staat om te kijken omhoog uw RAM specs door het invoeren van het modelnummer van uw computer .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe om te controleren een comp…
·Hoe je het moederbord op een D…
·Hoe maak je een Asus Eee PC 10…
·Wat is Core2 Quad Q6600 ? 
·Hoe kan ik zien welke RAM Chip…
·Hoe maak je een G4 Tower Logic…
·Hoe schakel ik een CIA op een …
·Hoe maak je een ATI Radeon X16…
·Videokaarten : DDR Vs . DDR2 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
  Hardware Articles
·Do Alle SDHC media kaarten werken met ee…
·Toegang tot een bibliotheek boeken op ee…
·Hoe te DL enveloppen afdrukken 
·Hoe doe ik Port Forward Met Netgear DG83…
·Laptop Vs . Desktop Vs . Netbook 
·Hoe te wijzigen van een Printernaam in W…
·iPad Zal niet bookmarks bijwerken 
·Hoe de inkt Line wissen op een Brother M…
·Hoe maak je een Tegenlicht op een laptop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com