Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Dell T3500 Moederbord Specs
In 2009 , computer technologie bedrijf Dell Inc onthulde een vermelding in zijn Precision merk van PC toren werkstations noemde de T3500 , nadat de Xeon processor -serie van halfgeleider bedrijf Intel Corp die het gebruikt . Deze processor is gemonteerd op de kern van het computersysteem : een moederbord genaamd de Dell K095G . Net als andere moederborden , de K095G biedt een groot aantal van de cruciale functies en aansluitingen van het computersysteem . Processor

De Dell T3500 moederbord wordt geleverd met een centrale verwerkingseenheid ( CPU ) socket genaamd het Land Grid Array 1366 , zo genoemd omdat het 1366 pinnen , gerangschikt in een raster - achtige mode bevat . LGA Deze bijzondere werkstation 1366 is hoofdzakelijk ontworpen om er vijf leden van Intel Xeon 3500 serie, die een verwerkingssnelheid bereik van 2,4 GHz tot 3,2 GHz , gegevensoverdrachtsnelheid keuzes van 4,8 of 6,4 gigatransfers per seconde en een piekvermogen verbruik rating hebben 130 watts . CPU- socket op het moederbord , echter ondersteunt ook zes leden van de Xeon 5500- serie, die een lager 2.19 - tot - 2.93 GHz verwerkingssnelheid bereik hebben, maar zijn meer energie-efficiënt , op 80W .
Geheugen en audio /Video

de T3500 moederbord heeft zes 240 - pins geheugenmoduleslots , die voldoet aan de derde generatie Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory architectuur ( DDR SDRAM ) met een snelheid van 1066 MHz of 1,333 MHz . Elke sleuf kan tot 4 GB voor een totale maximale systeemgeheugen capaciteit van 24 GB . Video /grafische kaarten zijn meestal voorzien van Advanced Micro Devices ' ATI dochteronderneming of Nvidia , met video geheugencapaciteit van maximaal 1,5 GB en een Digital Visual Interface . De kaart wordt naar Peripheral Component Interconnect Express 2.0 x16 slot op het moederbord bevestigd . Een geïntegreerde ADI1984A bestuurder van Analog Devices Inc biedt de audio .
Uitbreiding

Een van de T3500 moederbord 164 - pins twee PCI Express x16 is onbezet gelaten , met de andere door de video /grafische kaart . Het moederbord heeft ook twee 124 - pins PCI 2.3 slots en twee 98 - pins PCI Express x8 -slots . Ook inbegrepen zijn Serial Advanced Technology Attachment interfaces . Opvang data transfer snelheden van 1,5 gigabit en 3 gigabits per seconde , ze bieden de aansluiting voor harde schijf en optische drives .
Connectiviteit

Naast de drie USB 2.0 poorten gebouwd op het, elke Dell T3500 moederbord ondersteunt twee poorten aan de voorkant van het werkstation en zes meer aan de achterkant . Andere aansluitingen zijn een RJ - 45 aansluiting voor Ethernet , of bekabelde netwerken ; vier audio-aansluitingen voor hoofdtelefoon en microfoon , seriële en parallelle aansluitingen , PS /2 poorten voor het toetsenbord en de muis , en DisplayPort , die de DVI-poort begeleidt voor digitale visuele geven .

Previous: Next:
  werkstations
·Computer Desk Inbouwrichtlijn 
·Hoe makkelijk geld te verdiene…
·Zelfgemaakte Monitorarmen 
·Veilige manieren om Power Down…
·Hoe Ergonomie Helpt bij het ​​…
·Wat is het verschil tussen een…
·Fuji Electric Components 
·Hoe Computer Cords verbergen 
·De beste laptop Mounts 
  Related Articles
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
  Hardware Articles
·Hoe te MB Berekenen om GB 
·Kunt u deze downloaden Instructies voor …
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1526 Keyboa…
·Hoe maak je Cold Solder Corrigeer 
·Hoe kan ik bestanden op een externe hard…
·Hoe je naar de ventilator op een HP Pavi…
·Hoe het opzetten van een Server 
·Hoe maak je een Bluetooth-kaart installe…
·Hoe kan ik verbinding Mijn Phantom Power…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com