Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe kan ik een Dell met behulp van een Restore CD formatteren
Het gebruik van uw Windows- herstel -cd te formatteren uw Dell-computer kunt u in wezen ' terugdraaien van de klok "en neem uw ​​Windows-installatie terug naar zijn oorspronkelijke , in de fabriek staat . Wil je een back- up van alle bestanden die u van belang voor het begin van de restauratie -proces achten , maar zolang je je herstel -cd bij de hand het formatteren van de harde schijf van uw Dell zou een pijnvrij streven zijn , zelfs als je geen enkele voorkennis . Wat je
Windows Restoration CD
u Back -up apparaat ( cd , zip -schijf , flash drive )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Gebruik een cd , zip schijf of flash drive een back -up van uw Dell- computer voordat u verder gaat met het restauratieproces . Dit is een belangrijke voorzorgsmaatregel . Formatteren van uw Dell met uw Windows Restore CD zal Windows op uw computer terug naar zijn oorspronkelijke staat , wat betekent dat uw oude opgeslagen bestanden zullen niet meer beschikbaar zijn met uw nieuwe installatie . Sla alle bestanden die je past op uw zip -schijf , flash drive of cd . Kopen van 2

Plaats de Windows Restore cd in uw Dell . Herstart de computer en laat voor de 'Welkom bij Setup "-pagina verschijnt . Klik op " Enter ".
3

Selecteer de " F8 " -knop op het toetsenbord van uw computer om de Windows XP Licensing Agreement te accepteren . Dit zal de harde schijf partitie lijst dat uw Dell-computer bezit . Er zal een variërend aantal bestaande partities op uw Dell zijn. Kies een niet - gepartitioneerde harde schijf lijst met behulp van de pijltjestoetsen op uw toetsenbord te markeren en te selecteren . Druk op "Enter ".
4

Kies de grootte van uw nieuwe harde schijf partitie . De grootte van de partitie kan in MB ( megabytes ) worden ingesteld door te typen in het aantal en de "Enter ". Als alternatief , " Enter " zonder het invoeren van een nummer te selecteren wordt automatisch de grootst mogelijke partitie van uw harde schijf te maken .
5

Gebruik de pijltoetsen op uw Dell- toetsenbord om de partitie die je zojuist hebt gemaakt van uw bijgewerkte selecteren harddiskpartitie lijst. Eenmaal geselecteerd , zal Windows het installatieproces te starten voor deze partitie .
6

Kies het formaat voor de nieuwe partitie . Er zijn twee bestandssysteemindelingen u kunt kiezen : de " NTFS " of " FAT " bestandssysteem . Selecteer " FAT " alleen als je partitie kleiner is dan 32 GB . Als uw harde schijf partitie groter dan 32 GB , NTFS is compatibel en is de superieure bestandssysteem .
7

Laat Windows Setup om de partitie goed te formatteren . Dit zal een paar minuten duren . Klik vervolgens op " OK" als de " Install Windows " -scherm verschijnt . Selecteer "Next " om verder te gaan door de installatiewizard als Windows installeert op uw partitie . Zodra het is , uw Dell zal worden correct geformatteerd .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik Vervang het moederb…
·Hoe kan ik een Dell laptop Bui…
·Hoe maak je een monitor en pri…
·Hoe kan ik Windows Vista gebru…
·? Wat zijn AMD-processors 
·Hoe de zorg voor en gebruik ee…
·Hoe kan ik Zoek een leverancie…
·Hoe maak je een grafisch Fix v…
·AMD Quad Core Specificaties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specificaties voor de Asus DX7 
·Hoe om bestanden te verplaatsen van een …
·Hoe maak je een H470 Printer Repair 
·Installeren Twee SATA- harde schijven Ge…
·Hoe je het scherm vervangen op een Power…
·Hoe maak je een stopfout Pagina Fix op e…
·Hoe maak je een nieuwe Fan voor PS3 Chan…
·Hoe maak je een seriële kabel maken naa…
·Hoe DVD - R 's naar een DVD + R 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com