Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een KVM-switch kopen
Een toetsenbord, beeldscherm en muis (kvm ) switch kunt u een toetsenbord, monitor en /of de muis op meerdere computers te delen . Remote KVM -apparaten zijn ook beschikbaar nu voor een bredere controle. Er zijn voornamelijk 2 types van KVM-switches : single-user en multi-user . Een single-user switch kan een enkele gebruiker om te delen en te controleren apparaten op meerdere computers , terwijl een multi-user switch maakt het mogelijk meer dan een gebruiker om alle computers te beheren . Hier is hoe je een KVM switch te kopen . Instructies
1

Koop een KVM switch rekening houdend met het aantal computers dat u wilt aansluiten . Bijvoorbeeld , kunt u verbinding 2 , 4 , 8 , 10 of 12 computers op een KVM- switch en een enkel apparaat op alle computers te delen . Kopen van 2

Assess hardware-apparaten dat u een KVM switch zal verbinden bijvoorbeeld muis , toetsenbord en /of monitor . Weten wat voor soort poorten ( USB en /of PS /2 ) uw computer gebruikt om te communiceren met deze apparaten .
3

Koop een KVM switch die compatibel is met het besturingssysteem dat op de geïnstalleerde computers .
4

Als u van plan om de toegang tot een monitor, kies dan een KVM switch dat de videoresolutie van de monitor ondersteunt . Het is altijd raadzaam om een KVM switch die alle standaard ondersteuning biedt voor resoluties kiezen .
5

Koop een KVM switch die scaninterval auto ondersteunt . De auto scan functie kunt u controleren en scan de activiteit op alle aangesloten computers voor een bepaalde tijd . De scan interval auto varieert van 5 seconden tot 99 seconden .

Look 6 voor functies zoals LED-display - die laat zien wat de computer van de KVM- switch is het monitoren , frontpaneel drukknoppen die overeenkomen met elke computer die kan de gebruiker poorten , flash -upgrade die het mogelijk maakt het aansluiten van een flash drive , zodat chauffeurs en firmware kan worden bijgewerkt handmatig selecteren , ingebouwde microfoon /audio-ondersteuning , en sneltoetsen - sneltoetsen voor het selecteren van de havens . Echter , de prijs van de KVM- switch toeneemt met een toename van de mogelijkheden .

Look 7 voor geavanceerde functies zoals " Time Out " ( automatische time out ) die automatisch verbreekt inactieve gebruikers van de KVM- switch .
8

Zorg ervoor dat de KVM- switch heeft beveiligingsfuncties, zoals het instellen van machtigingsniveaus en tot oprichting van toegangsrechten tot havens . Deze zijn handig bij het ​​beheren van gebruikers die toegang tot de computers hebben via de KVM- switch .
9

meer informatie over de kenmerken en prijzen van de KVM-switches door te verwijzen naar online kopers gidsen . Blader door reviews en vergelijk prijzen . Sommige populaire kopers gidsen zijn Nextag , Windows Marketplace , MySimon en Epinions ( zie bronnen ) .
10

Koop een KVM switch nadat de prijzen vergelijken van verschillende winkels online en offline . Zoeken naar online verkopers gebruik van zoekmachines zoals Google of Yahoo . Blader door de populaire online winkels zoals CompUSA , Best Buy en Circuit City ( zie bronnen ) .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Palm OS toetse…
·Hoe de Franse Brieven Get op e…
·Problemen met een Logitech toe…
·Hoe maak je een toetsenbord va…
·Hoe maak je Sluit een toetsenb…
·Microsoft Bluetooth 5000 paari…
·Hoe te Toggle Key Definieer 
·Hoe maak je een Sticky Space B…
·Hoe kan ik een Belkin Mini Wir…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Officejet 4315 Install…
·Hoe maak je een draadloos internet -kaar…
·Hoe je twee harde schijven gebruiken op …
·Mijn Dell D610 Batterij laadt niet op 
·Soorten Printers & Bedrijven 
·Hoe om te controleren het geheugen op ee…
·Hoe Hard Drives Freeze 
·Powerbook G4 Model M8407 Specificaties 
·Hoe te openen Mijn DVD - RW op een Lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com