Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een KVM-switch met 2 computers gebruiken
Keyboard , Video en muis (kvm ) switches toestaan ​​om meerdere computers te beheren tijdens het gebruik van slechts 1 toetsenbord , video en monitor. Het proces om een ​​KVM switch aansluiten op 2 computers duurt een paar minuten . Hier is hoe je een KVM- switch met 2 computers gebruiken . Wat je nodig hebt
Keyboard
KVM switch
Muis
sets van kabels , waaronder audio
Video -apparaat
Video en USB
Toon Meer Instructions
< br > 1

Houd in gedachten dat KVM -switches zijn van verschillende types . Zorg ervoor dat u een KVM switch die beide computers ondersteunt . Zorg ervoor dat de poorten KVM -interface zijn compatibel met zowel computers en apparaten worden gedeeld . Kopen van 2

Zorg ervoor dat u alle apparatuur die nodig is voor het aansluiten van de KVM- switch aan de computers . Dit zou omvatten meestal de KVM- voedingskabel (indien nodig ) en alle kabels die nodig zijn om te communiceren met de computers en apparaten worden gedeeld . Bijvoorbeeld , USB-kabels , VGA kabels en adapters , en PS /2 kabels .
3

Zorg ervoor dat zowel de PC's zijn afgesloten voordat u de installatie start .
4

Haak de monitor , toetsenbord en muis in de desbetreffende ingangspoorten van de KVM- switch . Merk op dat u alle apparaten die moeten worden gedeeld op de computer moet aansluiten . Bijvoorbeeld, als u alleen wilt het toetsenbord te spelen , sluit het toetsenbord aan de ingangspoort . Als uw KVM- switch omvat luidsprekers , kunt u ook uw luidsprekerkabels aansluiten op de schakelaar . Dit zal u toelaten om de luidsprekers op de computers te delen .
5

Zorg dat je genoeg sets van kabels voor beide computers . Meestal 2 identieke kabels een voor het toetsenbord en de andere voor de muis - vormen een set van kabels . Elk werkstation heeft een set van kabels . Met andere woorden , moet u ten minste 2 sets van kabels voor 2 computers .

Plug 6 in de kabel van het toetsenbord van elke set om het toetsenbord -poort van de computer en de kabel van de muis van elke set aan de muis -poort van dezelfde computer .

Sluit de monitor aan op elke computer 7 . Deze staan ​​los van de reeks bovengenoemde kabels . Nogmaals , zal elke computer 1 monitorkabel .
8

Laars beide computers . De computers die zijn aangesloten op de KVM- switch wordt automatisch identificeren van de schakelaar . Controleer of alle gedeelde apparaten werken op de computers . Zo niet , schakel de KVM switch , loskoppelen en opnieuw aansluiten van de kabels . Als een van de computers nog steeds de KVM switch niet identificeren , herstart de computer. Als het probleem aanhoudt , neemt u contact op met uw leverancier .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te draaien in SolidWorks o…
·Hoe te Turn Off the Vergrootgl…
·Hoe het toetsenbord te verwijd…
·Hoe maak je een Multimedia Con…
·Hoe te Inloggen Als het toetse…
·Hoe maak je een Sticky spatieb…
·Voordelen & Nadelen van een tr…
·Hoe kan ik een Dell E1705 Keyb…
·Hoe het opzetten van speciale …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up een Capture Card naar een Fl…
·Hoe maak je een Spaanse Keyboard 
·Hoe te Overclock de I7 
·De specificaties van de Toshiba A215 - S…
·Hoe maak je een Motorola microSD-geheuge…
·Hoe je Extra geheugen installeren op een…
·Wat is een FDC Failure ? 
·Hoe maak je een Laserjet 2200D Problemen…
·Mijn Pandigital eReader is niet het vind…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com