Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Laserjet 2200D Problemen
De HP LaserJet 2200D printer kan printen tot 19 pagina's per minuut en heeft een capaciteit van 250 vel . Problemen met elke printer deze grote kan een hoofdpijn zijn, vooral als er niets lijkt te werken . Redenen waarom de printer niet goed functioneert kan een papierstoring , toner probleem of zelfs een software en connectiviteit probleem . De 2200D is een commerciële drukker gebruikt in vele kleine tot middelgrote kantoren vanwege zijn vermogen om tegelijk slaan en te verwerken meerdere taken . Instructies
Clear Papierstoring
1

Controleer of de printer is ingeschakeld . Het klaar-lampje op de voorkant van de machine moet groen zijn . Controleer het netsnoer als er geen lampjes branden of probeer schakelen verkooppunten . Kopen van 2

Controleer of er papier in de lade van de printer . Druk op de knop " GO " om ervoor te zorgen dat het papier goed wordt ingevoerd in de printer .
3

Open de bovenste lade waar de toner wordt gevoed en verwijder de tonercartridge als er lijkt te zijn een papierstoring . Zoeken naar een plek om vrij trek het papier uit . Dit kan gemakkelijk worden gedaan wanneer u de toner te verwijderen . Trek de papierlade ook , soms het papier is bereikbaar vanaf daar en kan worden uitgetrokken

Dia 4 de papierlade weer in de sleuf en druk op de " Go " knop . . U hoort de printer spool en voorbereiden om het afdrukken opnieuw te beginnen .
Papier afdrukken Van Wrong Lade
5

Ga naar " File " en vervolgens "Afdrukken" en selecteer " page Setup " als de printer niet communiceert met de juiste papierlade . Vaak is dit kan door middel van dit dialoogvenster worden gecorrigeerd door het selecteren van de juiste lade.
6

Controleer de achterste papier stop en zorg ervoor dat het formaat correct . Als het niet goed is ingesteld , kan dit de printer te voorkomen spoolen het papier .
7

Verwijder het papier uit de andere lade . Deze stap kan worden gedaan , indien zowel de stappen 1 en 2 het probleem niet oplossen. Het verwijderen van het papier uit de andere laden zorgt ervoor dat de printer alleen de opdracht kan verwerken uit de lade die is geladen met papier .
Printer reageert

Look 8 te zien als de USB -kabel als juist aansluit . Indien aangesloten op een netwerk , zorg ervoor dat de Ethernet-ingang is beveiligd .
9

Ga naar " File " en vervolgens "Afdrukken" in uw toepassing en controleer of de gewenste printer is geselecteerd in het drop- down menu . Druk op " OK".
10

Zet de printer uit met de aan /uit- schakelaar aan de linkerkant van de printer . Wacht 30 seconden en zet hem weer aan en laat de printer op te warmen voor een minuut .

Previous: Next:
  computer Printers
·Het verschil in Inkjetprinters…
·Hoe maak je een inktpatroon ui…
·Hoe maak je afdrukken op een c…
·Hoe te vertellen als uw comput…
·Hoe je het papierformaat inste…
·Hoe de HP 930C Problemen 
·Eltron P310 Tips voor probleem…
·Hoe maak je een Epson 1280 Cou…
·Hoe maak je Refill een Canon I…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 7410 Problemen 
·Hoe kan ik bestanden van een desktop naa…
·Hoe maak je een Drive In een RAID 5 Inte…
·De nadelige gevolgen van Laptop Overuse 
·De huidig ​​geïnstalleerde geluidskaart…
·Hoe kan ik iTunes downloaden naar een Fl…
·Laptop Fan Issues 
·Hoe om bestanden te halen Na CyberScrub 
·Hoe Computer Cases Pas 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com