Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De nadelige gevolgen van Laptop Overuse
Er zijn nadelige gevolgen van overmatig gebruik laptop die uw gezondheid en ook het functioneren van de laptop te betrekken . Van polsverwondingen tot vermoeidheid van de ogen , is uw gezondheid in gevaar als je overmatig gebruik van uw computer . Ook zal overmatig gebruik van een laptop problemen binnen de computer zelf te maken , uit ventilator storingen aan geheugencapaciteit overbelasting als je constant downloaden van items . Computer - Related Eye Vermoeidheid

Volgens de website All About Vision , 50 tot 90 procent van degenen die gebruik maken van computers en laptops op het werk klagen over vermoeidheid van de ogen . Vermoeidheid oog wordt veroorzaakt door voortdurend het oog spannen om een laptop scherm te bekijken . U kunt vermoeidheid van de ogen te voorkomen door het hebben van goede verlichting in je werk plaats , vermindert schitteringen vanaf uw laptop scherm , het aanpassen van de helderheid en het contrast instellingen op uw computer en het krijgen van de jaarlijkse oogonderzoek om ervoor te zorgen dat uw visie geen correctie nodig . Ook, neem een minuut pauze om de 45 minuten tot een uur om van het computerscherm weg te kijken voor ten minste twee minuten . Zelfs staren naar een muur zal helpen om te ontspannen en te rusten de ogen voor een paar minuten voordat je weer aan het werk .
Pols , onderarm en elleboog Complicaties

De manier dat uw handen en polsen worden geplaatst tijdens het typen op een laptop computer kan een muisarm veroorzaken . Een RSI of RSI wordt veroorzaakt door activiteiten die de hand eisen om in een onnatuurlijke positie doen bewegingen die niet wordt gebruikt om op meerdere . Deze activiteiten omvatten het typen , videospelletjes spelen en op te tillen . Symptomen van RSI zijn pijnlijke polsen , vingers en onderarmen . Om RSI te voorkomen , neem regelmatig een pauze en beweeg uw polsen in een cirkelvormige beweging uit te strekken van de spieren en pezen . Als je RSI is al begonnen , het behandelen als je zou doen met een andere activiteit -gerelateerde schade , door te rusten van de regio , ijsvorming is , verheffen en met behulp van compressie .
Musculoskeletale aandoeningen < br >

Skeletspierstelselaandoeningen
kunnen variëren van lichte pijn en pijn tot ernstige gewrichts-en spierpijn , evenals problemen met de ogen en andere voorwaarden die moeten worden behandeld door een arts . Artsen raden dat degenen die gebruik maken van computers en laptops regelmatig verslag tekenen of symptomen van de aandoeningen van het bewegingsapparaat onmiddellijk naar de problemen te stoppen voordat ze erger . Volgens de website van Safe Computing Tips , symptomen van deze aandoeningen zijn gevoelloosheid of branden in handen , zwakte in uw handen , stijve gewrichten , pijn en stijfheid in je armen , nek of rug , en jeukende , droge of pijnlijke ogen , samen met wazig zicht of verlies van kleurherkenning . Als u lijdt aan een van deze symptomen , moet u onmiddellijk uw arts te zien om ervoor te zorgen dat uw symptomen niet erger worden .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Pinch functie uitschake…
·Hoe het toetsenbord te wijzige…
·Specificaties voor de Asus Eee…
·Hoe kan ik een laptop kopen vo…
·Wat te overwegen wanneer het k…
·Hoe kan ik een draadloze knop …
·Hoe kan ik een laptop Ship 
·Hoe kan ik een MacBook Battery…
·Slechte Inverter Board Symptom…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Gateway Laptop Externe m…
·Hoe te Apps voor de Sylvania Tablet Inst…
·Sommige computers kunnen hebben bijna ne…
·Hoe te Inkscape gebruiken voor pagina Ma…
·Hoe uw eigen server met LeaseWeb Build 
·Hoe maak je een iPad winnen 
·Compaq Presario 5320 Specs 
·Hoe je Motor Snelheden Met een Fluke Sco…
·Hoe kan ik cd's Ontsmet Na een Overstrom…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com