Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Compaq Presario 5320 Specs
De Compaq Presario 5320 - officieel bekend als de Compaq Presario 5320US - is een desktop -pc van technologiebedrijf Hewlett - Packard . Het werd uitgebracht op september 2001 : toevallig , het jaar waarin Compaq Computer Corp werd een dochteronderneming van HP . De Presario 5320 werd de markt gebracht als een mid - level computer voor home-based gebruikers , en het is gebaseerd op het Microsoft Windows XP Home Edition besturingssysteem . Processor en RAM

Elke Compaq Presario 5320 desktop -pc heeft een Intel Pentium 4 processor die een verwerkingssnelheid van 1,5 gigahertz heeft . Bovendien verbindt met het moederbord via de front- side bus interface op een snelheid van 400 megahertz . De computer chip bevat twee geheugenbanken : een 8 - kilobyte Level 1 cache en 256 - KB Level 2 cache . Een van de desktop van drie dual in-line memory module slots bevat 512 megabyte RAM-geheugen . Echter , kunnen klanten het RAM-geheugen uit te breiden tot 1,5 gigabyte met alle slots . Geheugentoegang snelheid van de Presario 5320 is ingesteld op 133 MHz .
Opslag en Media

De Compaq Presario 5320 heeft een 40 - GB harde schijf , die is aangesloten op Parallel Advanced Technology Attachment interface van de computer met de naam UltraDMA . De optische drive is een CD-RW/DVD-ROM-station , waarvan maximaal 12x read ( spelen ) snelheid heeft . Ook inbegrepen is een 3,5 - inch 1,44 - MB diskettestation .
Audio en Video /Graphics

De stereo audio komt uit een moederbord geïntegreerde SoundMAX II driver , die voldoet aan Intel Corp ' s Audio Codec '97 standaard en ondersteunt Dolby Digital surround sound . De video en afbeeldingen afkomstig van een 16 - MB Nvidia Vanta grafische kaart , die 128 - bits hardware - versnelde 3D- graphics processing en tot een 1600 - by - 1 ,200 - pixel resolutie op een 75 - hertz frequentie ondersteunt .
< Br >
Networking

Elke Compaq Presario 5320 heeft een modem met een maximale overdrachtsnelheid van 56 kilobits per seconde en de naleving van de International Telecommunication Union V.90 standaard . Ook inbegrepen is een 100BASE - T Ethernet -kaart, die een piek data transfer snelheid van 100 megabits per seconde heeft .
Interfaces

Naast twee RJ - 11 -aansluitingen (een ingang , een uitgang ) en een RJ - 45 aansluiting voor het modem en Ethernet , respectievelijk externe interfaces van de desktop -pc 's zijn vier USB-poorten , twee 9 - pins RS - 232C -aansluitingen en een parallelle aansluiting , een VGA -aansluiting voor de computer monitor , twee PS /2 poorten voor de muis en het toetsenbord , en drie audio-aansluitingen die bestaan ​​uit een line-in , line- out en microfoon - in aansluitingen . Ongebruikte interne interfaces , behalve twee van de drie DIMM sleuven bestaan ​​uit twee Peripheral Component Interconnect slots. Een 3,5 - inch interne bay en 5,25 - inch externe bay dienen als uitbreiding van mogelijkheden voor een extra diskette -en optische drive .
Fysieke afmetingen en Packaging

Met een gewicht van £ 25,5 . , de Compaq Presario 5320 is 17 centimeter lang , 8,9 cm breed en 17 cm hoog . Het pakket wordt geleverd met een 235 - watt voeding , internet scroll muis en Compaq USB Internet -toetsenbord .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Full Tower Vs . Mid Tower 
·Hoe een HP -computer Monteer 
·Wat is een Touch Screen PC 
·Geschiedenis van computers in …
·Hoe te Meer informatie over De…
·Hoe de Temperatuur Monitor op …
·Gateway 3310 Series Desktop Sp…
·Hoe te installeren Sound Blast…
·Snel Specificaties : HP dc5700…
  Related Articles
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
Hoe u de Compaq Splash Screen Verwijdere…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Een grafische kaart te installeren in ee…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe maak je een videokaart installeren i…
Hoe maak je een Compaq Presario 3637AU G…
Hoe de grafische kaart wijzigen op een C…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop in New York Huur 
·Hoe kan ik een externe harde schijf Rese…
·Hoe maak je een Hard Disk Wipe Gratis 
·Hoe kan ik een laptop LCD Latch Repareer…
·Hoe maak je Decals Met een laserprinter …
·Hoe om programma's kopiëren van een TI …
·Hoe E-mail Attachments , foto's , enz. t…
·Hoe maak je een Bad File Fix op een cd 
·Hoe informatie opvragen van een XD Card 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com