Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Hard Disk Wipe Gratis
De meeste ervaren computergebruikers weten dat een bestand alleen maar te verwijderen van uw harde schijf niet te elimineren het voor goed . Soms in staat om bestanden te herstellen die u hebt verwijderd kan een redder in nood , maar op andere momenten kan het een gevaar voor de veiligheid zijn. Als u nodig hebt om elk spoor van bestandsactiviteit vernietigen op uw harde schijf en de eventuele kans op data recovery door spionnen , hackers of anderen te elimineren , zijn er een handvol van tools die u zal toestaan ​​om uw harde schijf af te vegen vrij van kosten . Wat je nodig hebt
Floppy of USB-stick
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeer Active @ KillDisk ( killdisk.com ) , een gratis gum hulpprogramma dat voldoet aan Amerikaanse ministerie van Defensie normen voor veilige harde schijf schoonmaken . Darik 's Boot and Nuke ( dban.org ) is een gratis hulpprogramma dat voldoet aan dezelfde standaard . Kopen van 2

Voer het Active @ KillDisk schepper . Windows- gebruikers kunnen vinden door te klikken op " Start", " Alle programma's ", " Active @ KillDisk Professional " en " Bootable Disk Creator " . DBAN gebruikers hun gedownloade bestand rechtstreeks branden op een schijf met behulp van de cd - branden toepassing van hun keuze en doorgaan naar stap 4 .

Invoegen 3 een lege schijf of USB-drive . Een bootdisk pagina zal verschijnen . Selecteer uw media en klik op de knop "Create " . Het programma zal een bootable CD of USB- schijf te maken . Dit kan enige tijd , afhankelijk van de media en de snelheid van uw computer over te nemen .
4

Schakel uw computer en plaats de cd of USB-stick . KillDisk gebruikers moeten de pc -en , wanneer dat wordt gevraagd , typt u " KILLDISK.EXE " zonder de aanhalingstekens herstarten . DBAN gebruikers moeten druk op de spatiebalk wanneer daarom wordt gevraagd .
5

Leid je cursor naar de schijf die u wilt vegen , en als je eenmaal hebt geselecteerd , drukt u op F9 ( DBAN gebruikers zullen op V ) . Druk op de " Enter " -toets twee keer om de standaard vegen opties in plaats te verlaten .
6

Lees de rode prompt box . Dit is je laatste kans om je gedachten te veranderen over het schoonvegen van de aandrijving . Als u zeker weet dat u de drive wilt , typt u permanent vegen " WIPE . "

Previous: Next:
  Computer Drives
·How To Set Up een autorun best…
·Hoe te verbinden de DVD Maker …
·Hoe maak je een Floppy Drive T…
·Hoe te Toevoegen Gamepad aan E…
·Hoe maak je een harde schijf p…
·Hoe te installeren Grounding S…
·Hoe maak je een waarheid tabel…
·Hoe maak je een voorblad maken…
·Hoe te verwijderen van een Lin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik foto's op een SD -kaart op ee…
·Kan een GeForce 7600GS en een GeForce 73…
·Hoe te Recovery Data Van Broken harde sc…
·Over Computer processoren 
·Hoe maak je een andere schakelaar op een…
·Hoe kan ik Vervang het SSD op een Asus E…
·Optiplex GX280 Specificaties 
·Het overbrengen van films naar Flash Dri…
·Wat is het nut van een tweede processor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com