Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Mijn Pandigital eReader is niet het vinden van een Netwerk
De Pandigital Novel , een e - reader , maakt gebruik van een draadloze internetverbinding voor surfen op internet, applicatie downloads en aankopen e - book . De Pandigital Novel mogelijk geen verbinding maken met een draadloos netwerk om verschillende redenen , zoals een hardware probleem , probleem met de draadloze instellingen of een probleem met het draadloze netwerk waarmee u probeert verbinding te maken . Hardware

De Pandigital Novel wordt geleverd met een ingebouwde draadloze adapter , zodat je verbinding kunt maken met publieke en private draadloze netwerken . Als een fysiek probleem met de adapter heb je ofwel niet in staat zijn om verbinding te maken op alle, of u kunt ondervinden sporadische problemen met uw verbinding . Draadloze adapter van de Pandigital Novel is onderdeel van het moederbord van het apparaat , dus je zou moeten Pandigital reparatie hebben het toestel als uw netwerk problemen komen voort uit een hardware probleem in plaats van een andere oorzaak .
Draadloze instellingen < br >

menu De Pandigital Novel 's draadloze instellingen heeft verschillende opties om uw draadloze verbinding te controleren . U kunt de draadloze volledig aan of uit op de Novel indien nodig. Een draadloze verbinding kan niet worden gemaakt , tenzij de draadloze functie is ingeschakeld . U stelt ook het specifieke netwerk waarmee u verbinding maakt en voer het wachtwoord . Geavanceerde gebruikers kunnen de sectie handmatige instellingen gebruiken om de netwerkinstellingen , zoals het IP- adres in te stellen . Pandigital Novels dat volledige Android besturingssystemen hebben ook de mogelijkheid van het aansluiten op een virtual private network .
Wireless Network

Als uw draadloze netwerk niet werkt correct , zal uw Pandigital Novel niet in staat zijn om een stevige verbinding te maken. Uw draadloze router moet worden aangesloten op het modem om een internetverbinding te bieden aan draadloze apparaten zoals de Pandigital Novel . Je moet om te bevestigen dat de draadloze router uitzendt het signaal en dat de instellingen , zoals de SSID en de router wachtwoord , zijn niet veranderd . Uw Pandigital Novel kan zich in een gebied met veel draadloze interferentie . Metaal , magnetrons en andere omgevingsfactoren van invloed op het draadloze signaal .
Gebruikt

De Pandigital Novel maakt gebruik van draadloos internet voor verschillende functies op het apparaat . Het belangrijkste gebruik voor draadloze is het toevoegen van nieuwe boeken op uw Pandigital door de Barnes and Noble e - book store . Zodra je een boek in de winkel koopt , je het direct downloaden naar uw e - reader . Bepaalde versies van de Pandigital Novel gebruik een volledig uitgeruste versie van het Android besturingssysteem , dus je systeem updates en applicatie downloads te ontvangen via het draadloze netwerk . Pandigital Romans hebben een ingebouwde draadloze browsers die u in staat om te kijken naar het internet , terwijl je verbonden bent met het draadloze netwerk .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De Logitech G51 surround - sou…
·Hoe CD Krassen Erase 
·Vista SD Card Beperkingen 
·Toegang krijgen tot een IP Cam…
·Hoe kan ik Hook Up My Computer…
·Elektrische relais FAQ 
·De voordelen van een Dual Band…
·Hoe om muziek van pc naar Sand…
·Hoe maak je een cd schijf Kopi…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Bouw je eigen PC Case Modular 
·Hoe kan ik een Toshiba A - 105 laptop Re…
·Hoe maak je een stille PC Build 
·Mijn Toshiba Laptop Touchpad niet werken…
·PCMCIA Card Vs . USB 
·Hoe maak je een Canon i80 printer Proble…
·Hoe te Toner wijzigen in een Xerox 6250 
·How to Set Up een PC 5.1 luidsprekers 
·Hoe kan ik een printer Setup Gewoon om Z…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com