Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een FDC Failure ?
Een FDC storing duidt op een probleem met de floppy disk controller van uw computer . Dit probleem kan zich voordoen op elke computer met een moederbord staat om met behulp van een floppy disk , zelfs als je geen floppy drive aangesloten . In de meeste computers , kunt u de fout te herstellen door de oude floppy disk controller verwijderen in je device manager , dan laten het besturingssysteem opnieuw detecteren van het apparaat . Als het moederbord of floppy I /O-kaart beschadigd zijn , kan het probleem worden permanent . U kunt deze fout negeren als u geen gebruik maken van diskettes . Floppy Disk Controller

De term floppy disk controller
kan zowel verwijzen naar een stuk hardware sleuven of ingebouwd in het moederbord en de software die het besturingssysteem gebruikt om deze hardware te rijden . Beide controllers zijn verantwoordelijk voor het laten van de floppy disk drive interface met de rest van de computer . Als de controller uitvalt , zult u niet in staat om het diskettestation te gebruiken , maar de rest van de computer moet normaal werken .
Oorzaken

Een diskette -controller zou kunnen niet voor verschillende redenen . Als de computer is ruwweg is behandeld , de ingebouwde controller gevonden op de meeste moderne moederborden kunnen zijn beschadigd . Zeer oude moederborden hebben een ingebouwde controller niet gebruiken . In plaats daarvan hebben ze een I /O- kaart die sleuven op het moederbord en kan gedeeltelijk onttroond worden als de computer valt of geschud in transit . De regelaar kan goed werkt , maar kan niet correct communiceren met het moederbord vanwege een conflict van een ander apparaat . De software die wordt gebruikt om het onder controle kan ook corrupt .
Oplossing

Een beschadigde ingebouwde controller kan moeilijk vast te stellen zonder vervanging van het hele moederbord te zijn , maar beschadigd I /O kaarten op verouderde machines kunnen reseated of volledig vervangen . Als u vermoedt dat het probleem is een conflict met andere apparaten , controleer resource conflicten in apparaatbeheer van uw besturingssysteem of gebruik diagnostische software . Uw controller gebruikt IRQ6 en DMA-kanaal 2 . Als een ander apparaat probeert om deze middelen te gebruiken , kan de floppy controller mislukken . In het geval dat de controller niet meer reageert als gevolg van een fout in de configuratie , voert u uw BIOS-instellingen en te bepalen dat de FDC wordt vermeld als " Enabled . " Enter apparaatbeheer van uw besturingssysteem om te zien of de controller is momenteel actief . Als het toont een foutmelding , selecteert u de vermelding voor de controller software en verwijder deze , dan proberen om nieuwe hardware toe te voegen en laat het systeem automatisch detecteren van de FDC . Als uw besturingssysteem
overwegingen

de controller , reboot en probeert te krijgen tot de diskette vindt . De meeste gebruikers hebben geen diskettestations en zal nooit een nodig . Deze verouderde vorm van media opslag wordt voornamelijk gebruikt om toegang te krijgen tot gearchiveerde dossiers uit de jaren 1990 en eerder . Als je nog nooit gebruik maken van een floppy drive , kan een FDC mislukking fout vervelend zijn, maar het is niet waarschijnlijk om uw dag - tot-dag computergebruik beïnvloeden . U kunt de fout negeren zonder enige problemen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Mijn ingebouwde webcam Was nie…
·Hoe je alle gegevens overbreng…
·Hoe de Recovery Disc Get to Ru…
·Wat doet Computer Memory Do 
·Wat is een Class 4 SD Card ? 
·How to Get My Denon Dock te co…
·Hoe maak je downloads voor een…
·Hoe maak je een SD-kaart Herst…
·Hoe te starten vanaf een cd - …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Wat is de Intel Atom Processor 
·Hoe om afbeeldingen te herstellen van ee…
·Hoe de C schijf uitwerpen 
·Een PCI grafische kaart installeren 
·Hoe kan ik op de CPU Thermal Paste 
·Hoe kan ik een CMOS-batterij vervangen i…
·Hoe te verwijderen IP Lexmark E352dn 
·Smart Notebook Gereedschap 
·Hoe aan Ping behulp van een MAC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com