Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je alle gegevens overbrengen naar een nieuwe Drive
Of het installeren van een grotere harde schijf , of gewoon een back- up van uw gegevens , is het nu tijd voor u om uw gegevens over te dragen van de harde schijf van uw computer naar de andere schijf . Het kan een gedoe zijn als je niet weet wat te doen . Wat je
computer ( Mac of PC ) op externe harde schijf plus -draads verbinding nodig ( USB of FireWire )
Toon Meer Aanwijzingen
overdragen van gegevens van de ene schijf naar de andere

1

Koop een externe harde schijf met voldoende ruimte . De grootte van uw specifieke harde schijf varieert van computer tot computer . Koop een externe harde schijf die compatibel is met uw formaat ( pc of Mac ) die meer ruimte dan de grootte van de harde schijf van uw computer . Kopen van 2

Sluit de externe harde schijf in uw computer . Externe harde schijven zal komen met een van de twee aansluitingen , of in sommige gevallen beide . De meest gebruikte verbinding is de USB-stekker . De andere connector heet een Fire Wire , die een iets hogere overdrachtssnelheid biedt , maar veel computers kan niet de verbinding. Te bepalen welke het beste werkt voor u en op de computer aansluit .
3

Draag de gegevens . Eenmaal aangesloten , zal de externe harde schijf worden weergegeven als een pictogram op uw bureaublad . Neem alle gegevens van de computer en sleep het naar het pictogram om het automatisch overzetten naar de externe harde schijf .
4

Het organiseren van de externe harde schijf . Klikken op het icoon opent de inhoud van de externe harde schijf in een venster . Gebruik dit venster om de inhoud te organiseren , of te ontdoen van alle ongewenste inhoud .
5

Koppel de externe harde schijf . Wanneer u klaar bent met uw transfer , niet alleen de verbinding verbreekt . Dit kan resulteren in verloren bestanden . In plaats daarvan moet er een " Eject " functie voor de aandrijving . Op de PC , zal de rechtermuisknop te klikken op het icoon brengen deze optie . Op Mac , wanneer u eraan trekt raam van de drive te openen , zal er een lijst van alles wat is aangesloten op uw Mac onder ' Apparaten ' op de linkerkant bar . Naast uw externe harde schijf , zal er een " Eject " icoon te zijn . Klikken op dat het apparaat veilig zal verbreken .
6

Zet uw gegevens naar een andere harde schijf . Als u de installatie van een nieuwe harde schijf in uw bestaande computer of overbrengen naar een nieuwe computer helemaal , gewoon de externe harde schijf aan te sluiten op de computer en open het om de inhoud te zien . Doe dan wat je net boven in omgekeerde deed en neem de inhoud van de externe harde schijf , ze naar de computer te slepen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Kan Gedrukte gegevens worden g…
·Hoe maak je een Stereo Play Me…
·Problemen met Linksys WMP54G 
·De CD-speler zal niet spelen e…
·Laptop Hard Drive Data Recover…
·Het opnemen via een Bose 321 n…
·Hoe kan ik een antenne In een …
·Wanneer werd de GPS uitgevonde…
·Hoe maak je een PNY snelle USB…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met een Dell- touchpad 
·Hoe de overdracht van de pc naar een Kin…
·Hoe je RAM toe aan een Compaq laptop 
·Hoe Dubbelzijdig Printen op een Lexmark …
·Kenmerken van MSI KM266 - 8235 
·Hoe de Admin Password Reset op Windows 
·Hoe maak je een PWM Fan Controller insta…
·Hoe maak je een harde schijf formatteren…
·ReadyNAS 4200 en Mac compatibiliteit 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com