Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe je Extra geheugen installeren op een Toshiba Satellite U305 - S5077
Het toevoegen of vervangen van RAM- geheugenmodules met grotere modules in nieuwere laptops is vrij gestandaardiseerd . Het geheugen is gelegen aan de onderkant van de laptop onder een van de plastic deksels ( meestal gevormd als RAM -geheugen ) . Echter, dit model maakt gebruik van een PC2 - 5300 type geheugenmodule en kunt u geen gebruik maken van een ander type geheugen in plaats . Dit kan worden gekocht online , of in een computer accessoires en hardware winkel voor een relatief lage kostprijs van ongeveer $ 30 tot $ 60 , afhankelijk van de grootte van het geheugen dat u koopt . Wat je
Need 1 - PC2 - 5300 RAM geheugenmodule
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download en lees de handleiding voor dit model . U kunt de handleiding krijgen van de Toshiba website . Selecteer " Diensten en Ondersteuning , " en toets uw modelnummer , selecteer dan " Detailinformatie " . Lees dan het gewoon om zeker te zijn je alles goed . Kopen van 2

Haal de stekker van de Toshiba laptop . U wilt alle stroombronnen verwijdert , zodat je niet een spanningspiek te maken , dus je moet elke externe harde schijven , cd - rom drives of externe apparaten los te koppelen van de computer .
3

Draai de computer ondersteboven neer en de batterij te verwijderen . Druk de batterij clip terug en schuif de batterij uit het compartiment .

Schroef 4 de plastic kap die het RAM- geheugen houdt . Duw de hendels aan dat het geheugen te houden net iets , genoeg zodat de geheugenmodule naar buiten komt in een hoek van 45 graden . U kunt trek de geheugenmodule vrij . Plaats de schroeven en plastic deksel op een veilige plaats , zodat u ze kunt vervangen .

Place 5 een nieuwe, grotere module van PC2 - 5300 geheugen in de sleuf met een hoek van 45 graden . Druk gelijkmatig over de gehele bovenste nok van de geheugenmodule om ervoor te zorgen dat er een goede verbinding. Trek de sleuf hendels iets terug en duw de geheugenmodule op zijn plaats . Laat de hendels en laat ze vastklikken.

Als u niet wilt dat het geheugen met een grotere module te vervangen en in plaats daarvan wil gewoon een andere module toe te voegen ga naar een leeg geheugenslot , plaatst u de geheugenkaart in de sleuf in een hoek van 45 graden en druk deze stevig tegen de bovenste richel om een ​​goede verbinding te verzekeren . Trek de sleuf hendels iets terug en druk het geheugen op zijn plaats , dan is de hendels los en laat ze vastklikken.
6

Plaats het kapje terug en schroeven . Plaats de batterij en sluit de laptop . Draai de laptop weer aan en gebruik normaal .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te Upsize Computer Case Fa…
·Hoe te Catch Up op Nieuwe Comp…
·Pentium M Vs . Core Duo 
·Hoe te Overclock een Acer Aspi…
·Hoe een Audio Driver Diagnose 
·Waarom is een microprocessor b…
·ATI Radeon 9650 Specs 
·Hoe kan ik een oude PC Upgrade…
·Hoe te Tecra 9100 Upgrade 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een MSM7627 processor Overclock 
·Hoe de Print Screen -functie gebruiken o…
·Hoe te Monsters verwijderen van een Kind…
·Hoe je huis Verwarming Monitor vanaf een…
·Verschillende software programma's zijn …
·Hoe te gebruiken LightScribe technologie…
·Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
·Problemen met een Lexmark X1180 
·Laser Vs . Inkjet Prijzen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com