Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe te Catch Up op Nieuwe Computer Technology
Nieuwe computer-technologie op de markt komt in een duizelingwekkend tempo . Als u nog niet hebt gemaakt een hobby van het bijhouden van deze nieuwe technologieën , in een poging om een ​​greep op het onderwerp te krijgen zou kunnen voelen onmogelijk . Je zou kunnen proberen in te halen op deze nieuwe technologieën als onderdeel van een belang in computers . Misschien wilt u proberen uw eigen computer met de nieuwste gear te bouwen . Je zou eens te weten over dit soort dingen , als onderdeel van uw werk . Of misschien wil je gewoon in staat zijn om de nerd van de familie te praten. Instructies
1

Abonneer je op en lees computertechnologie tijdschriften. Computertechnologie tijdschriften bieden reviews en overzichten van de nieuwste computertechnologie . Zij kunnen u adviseren over wat elk nieuw stuk doet , evenals de vraag of je het moet kopen en hoeveel je zou moeten verwachten te betalen . Populaire computer tijdschriften omvatten titels zoals PC Mag , Computer World en Wired . Kopen van 2

Neem een ​​cursus over computers . Als gevolg van de prevalentie van computer technologie in de samenleving , veel scholen bieden cursussen ontworpen om u vertrouwd te maken met nieuwe computer hardware en software . Uw werkplek kan bieden ook cursussen ontworpen om u vertrouwd te maken met nieuwe technologie die wordt gebruikt in uw werkomgeving . Probeer ook volwassen leercentra indien nabijgelegen universiteiten, hogescholen of uw werkplek geen cursussen aan te bieden . Uw lokale bibliotheek kan bieden ook gratis cursussen . Cursussen ook beschikbaar zijn via het internet .
3

Praat met vrienden en familie die bekend zijn met computers . Weet je waarschijnlijk een bepaalde persoon , of meerdere mensen in uw sociale kring die met computers werken , hetzij als een hobby of in de loop van hun werk . Deze computer liefhebbers proberen te houden met de nieuwste computertechnologie en kunnen te popelen om het te delen . Als u niet in staat om middelen te vinden zijn , moeten zij in staat om u in de juiste richting wijzen .
4

Ga naar uw lokale computer hardware winkel en praat met de verkoop-of ondersteunend personeel . Deze mensen verkopen of onderhouden nieuwe computer-technologie als hun job . Zoals met magazines , kunnen ze dingen zoals de functie en de prijs van nieuwe technologie verklaren . Afhankelijk van de winkel , zij ook in staat zijn om u demonstratie-eenheden , alsmede vergelijkingen tussen merken zien . Ze kunnen ook helpen bij het kiezen en de aankoop van deze nieuwe technologieën .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te installeren stuurprogra…
·Hoe de Inner Fan Bevestig op e…
·Hoe maak je een interne DVD -b…
·De compatibiliteit van RAM Upg…
·Hoe maak je een DVD Duplicator…
·Hoeveel meer macht heeft een g…
·Doneren oude computers in Chic…
·Hoe te wijzigen Van Dial -Up n…
·Hoe maak je een Front Audio Pa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Firmware herstellen in een Maxtor…
·Hoe je het RAM vervangen in een Mac Book…
·Hoe maak je een Western Digital harde sc…
·Hoe maak je een Presario 700 laptop upgr…
·Hoe je MP3's toevoegen aan een iPod 
·Hoe om verwijderde bestanden van een USB…
·Hoe te downloaden van een Flash Drive 
·Kenmerken van Thin clients 
·Wat Formaat van eBooks Kan ik lezen met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com