Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Kenmerken van Thin clients
Thin clients zijn computers die een minimum aan werk in de client - server architectuur uit te voeren . In een thin client -omgeving , de klant presenteert de gebruiker met een grafische interface , terwijl de server doet het zware werk van het daadwerkelijk uitvoeren van de applicaties . Thin clients kunnen verlagen kosten en het beheer vereenvoudigen in veel gevallen . Lagere Hardware

Een thin client bestaat meestal uit een kale computer , monitor , toetsenbord en muis . De thin client heeft een minimale footprint

tegenstelling tot dikke clients , wordt de thin client- computer niet uitgerust om toepassingen uit te voeren ; . Haar enige vereisten zijn een weergave van de toepassing die de server draait presenteren en om de interactie tussen gebruiker dat programma . Bedrijven kunnen verwachten dat meer dan 60 procent besparen op hardware kosten .

De vraag op uw netwerk gaat lager te zijn in een thin client werkplek . Dit komt omdat de enige data reizen van en naar uw thin clients zijn screen updates en klikken . De feitelijke gegevens worden behandeld in een gesloten lus op serverniveau .
Centraal beheer

De thin client sessies worden gecontroleerd op serverniveau . De beheerder systemen kunnen alle klanten beheren vanaf een enkel punt . Desktop-instellingen en de gebruiker aanpassingen zijn onder totale controle van de beheerder . Upgrades worden alleen uitgevoerd op de server . De klanten hoeven nooit te worden aangeraakt .

Beveiligen van een dikke client machine op de werkplek kan een uitdaging zijn . PC beveiliging is verbeterd , maar de veel van de mechanismen zijn complex en moeilijk te implementeren in de echte wereld . Een thin client heeft geen last van alle kwetsbaarheden die een dikke client doet . In een thin client werkplek , de meeste van de kwetsbaarheden worden verplaatst naar een plek: . De server

De totale kosten voor het beheer zijn aanzienlijk lager . U elimineren veel vragen aan de helpdesk omdat de gebruikers geen software kunnen installeren of manipuleren hun werkstations . De noodzaak om te reizen naar de plaats waar de hardware zich bevindt is enorm verminderd .
Nadelen
p Met de cliënten , afhankelijk van de server om al het zware werk doen , de server zal moeten adequaat worden uitgerust voor de vraag. Dit kost je meer op de server einde . U wilt genoeg RAM-geheugen , processorkracht en wat extra schijfruimte .

Door het consolideren van het beheer van uw netwerk , bent u ook de consolidatie van het risico . In de dikke opdrachtgever kantoor , als een server uitvalt , de gebruikers kunnen nog steeds werken op hun computers . In een thin client kantoor , als de server down is , iedereen is naar beneden . Natuurlijk zal een goede ramp planning van de impact van deze situaties te minimaliseren .

Thin clients
zijn niet uitgerust met high - end grafische kaarten . Als uw klanten nodig hebben om toepassingen die grafisch intensieve zijn uitgevoerd , zult u thin client prestaties vinden achter te blijven een werkstation .

De eisen van elke gebruiker zijn uniek op veel werkplekken . Thin clients zijn niet zo flexibel als thick clients . Misschien vindt u dat een gehomogeniseerd computeromgeving niet past bij de cultuur of de behoeften van de medewerkers van uw bedrijf .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Laptops & Magnetic Gevaren 
·Hoe maak je een Real Player -b…
·Wat zijn Data Storage Devices 
·Kenmerken van geïntegreerde s…
·Thuis Computers in de jaren '8…
·Hoe maak je verbinding een SAT…
·Wat zijn Computer Storage Devi…
·I /O Magic USB 2.0 harde schij…
·Hoe maak je een processor Stee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe je je eigen computer maken 
·Hoe kan ik een externe harde schijf hers…
·Om te lezen hoe een PDF met Kindle 
·Hoe maak je een microfoon op een PC Test…
·Hoe kan ik identificeren van een videoka…
·Wat is een HP BIOS Lock ? 
·Hoe maak je een AC -adapter Cord Repair 
·IntelliStation Z Pro 6221 Tech Specifica…
·Hoe te Accent Marks gebruiken op een Ame…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com