Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Factoren die van invloed Flash Drives
USB flash drives zijn te zien op bijna elke universiteitscampus in Amerika vandaag de dag , en de drive populariteit groeit . Deze kleine , zakformaat drives zijn handig en kan gebruikt worden om veel meer gegevens op te slaan dan het huiswerk voor de volgende les . In feite zijn sommige flash drives uitgerust met voldoende opslagruimte voor duizenden digitale foto's of liedjes te houden . Net als met elk ander elektronisch apparaat , echter met een goede verzorging van uw USB flash drive kan een lange weg te gaan bij het waarborgen van zowel de prestaties en de levensduur van uw schijf . Prestaties

Toen USB drives eerst werden vrijgegeven aan de consument publiek , werden de schijven beperkt in de opslagruimte . De meeste hield minder dan 100 megabyte , en degenen die meer opslagruimte inbegrepen waren duur . Nu echter, flash drives met een of twee gigabyte komen vaak voor, en velen hebben zelfs meer opslagruimte dan dat.

De snelheid van je USB flash drive gaat ook om de algehele prestaties beïnvloeden . Vroege flash drives nog steeds vertrouwd op de oorspronkelijke USB-standaard , terwijl de nieuwere flash drives profiteren van de snellere, meer betrouwbare USB 2.0-standaard die wordt gezien in de meeste nieuwe computers van vandaag .
Levensduur
< br

Verschillende factoren > invloed op de levensduur van uw USB flash drive . Dit omvat de I /O-blok grootte van uw personal computer , alsmede de fysieke blokgrootte en de schrijf -cache van de flash drive zelf . Helaas , je hebt geen controle over deze factoren, het nauw verband met het ontwerp van de flash drive en de exacte configuratie van uw computersysteem
File System
< . p > NTFS wordt beschouwd als de aanvaardbare norm architectuur vandaag voor thuis computer harde schijven . In het verleden werden de meeste harde schijf op basis van het FAT32- architectuur , en vele nieuwe flash drives nog dit bestandssysteem gebruiken .

Terwijl een USB flash drive met het FAT32 -bestandssysteem compatibel met een computer met behulp van het zal zijn NTFS-bestandssysteem , en terwijl FAT32 kan zelfs zo zijn voordelen in bepaalde situaties , een flash drive die werkt met het NTFS- architectuur zal sneller en betrouwbaarder dan dezelfde schijf met FAT32 . Gelukkig, als je station gebruikt FAT32 , het is vrij makkelijk te formatteren naar het NTFS-bestandssysteem gebruiken .
Storage

Zorg ervoor dat de dop stevig op uw flash rijden om het te beschermen tegen stof en beschadigingen wanneer het niet wordt gebruikt . Houd de schijf niet in direct zonlicht en uit de buurt van water en vocht .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een beschrijfbare …
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Technieken voor Multicore Ther…
·Hoe maak je een Floppy Drive T…
·Hoe maak je een 2 Tera SDXC -g…
·Hoe maak je een computer krijg…
·Hoe maak je een APC Battery Ve…
·Hoe Hard Drive Kopiëren naar …
·Celeron 450 Specs 
  Related Articles
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Kan ik Download Flash om de iPad ? 
Hoe kan ik Flash bekijken op een iPad 
Waarom werkt mijn iPad gebruik Flash ? 
Heeft de iPad hebben een Flash Player ? 
Hoe kan ik Flash Plugins spelen op een i…
Hoe maak je verbinding een Desktop om ee…
Hoe maak je een Nvidia videokaart Flash 
Hoe kan ik een video vanaf een Flash Car…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik meer ruimte op station C ? 
·Hoe maak je Superscript op een computer 
·Hoe partitie een 320GB schijf 
·Hoe je grafische kaart verrichtingsonder…
·Hoe maak je een Blaster X - Fi Xtreme Au…
·Hoe maak je een Epson 1280 Problemen 
·Oververhitte Processoren & Slow Games 
·Hoe te VCR Tapes converteren naar PC Bek…
·How to Set Up een Wireless Extender 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com