Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft de iPad hebben een Flash Player ?
De iPad ondersteunt geen Flash programmering , dus er is geen Flash player beschikbaar in de oorspronkelijke software of downloaden van de App Store . Een paar apps beweren dat Flash-ondersteuning toe te staan, maar deze zijn vaak beperkt om Flash- animaties en advertenties op websites. Echter, veel Flash-gebaseerde sites bieden iPad apps om hun content te bekijken op compatibele formaten . Video Apps

populaire videosites als YouTube gebruik Flash video op hun computer - gebaseerde sites , maar de iPad heeft een ingebouwde YouTube app die dezelfde video's biedt in een omgebouwde formaat dat werkt op de iPad . Andere populaire video- diensten zoals Netflix en Hulu bieden ook iPad apps , hoewel deze diensten zijn mogelijk beperkter dan de computer -versies .
Reasoning

Apple CEO Steve Jobs heeft meerdere redenen voor uitzondering van Flash -ondersteuning op de iPad aangeboden . Prime onder deze is Flash instabiliteit en neiging tot computer crashes veroorzaken . Hij zegt dat het een verouderd systeem dat steunt op een decoder niet in moderne mobiele computers chips , zodat extra software . Dit kan de prestaties en levensduur van de batterij verminderen . Sommige Flash programmering vereist mouse gestures die niet compatibel zijn met de iPad touch interface zijn , dus om deze redenen en anderen Apple heeft ervoor gekozen om Flash op de iPad te ondersteunen .
Tijdelijke oplossingen
< br

Nieuwe apps > worden dagelijks vrijgegeven op de App Store , dus als u specifieke Flash behoeften , zoals het bekijken van een website die rollover technologie gebruikt , kan je een app die ondersteuning voor een dergelijke beperkte Flash-functies of voor specifieke Flash - over vinden based games . Een andere optie is om een van de meerdere remote desktop apps beschikbaar te gebruiken voor de iPad . Met deze apps kun je je computer te bedienen via de iPad , het bekijken van alles wat er op het scherm van uw computer en te beheersen, alsof je met behulp van de computer rechtstreeks . Hiermee kunt u van uw computer Flash player gebruiken om content te bekijken op je iPad . Effectiviteit en het gemak van installatie varieert tussen de remote desktop apps , maar je kunt ze vinden door te zoeken naar " RDP " ( remote desktop protocol) in de App Store . Virtuele netwerkverbinding ( VNC ) apps werken ook voor dit doel .
Outlook

Apple
heeft nog geen plannen voor toekomstige ondersteuning van Flash aangekondigd , maar Adobe en Google bieden allebei Flash - naar - HTML5 converters . HTML5 is een Web-programmering norm die compatibel is met de iPad , zodat je kunt video-inhoud , animaties en andere internetfuncties bekijken zonder extra software plug - ins of apps . Met ingang van de datum van publicatie , deze omzetters focus op het leveren van Flash- advertentie-inhoud op mobiele apparaten , maar Adobe heeft ook uitgebracht live- streaming video voor mobiele apparaten zoals de iPad , ook met behulp van HTML5 .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Lang Recovery voor een iPad Cr…
·Hoe maak je een iPad Simulator…
·Hoe maak je een verloren iPad …
·iPad Vs . HP TC1100 
·Hoe je iPad Apps Verwijder uit…
·Mijn iPad is Oververhitting 
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe u meerdere dia's in Keynot…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te fotokaarten Erase 
·Hoe te testen mijn harde schijf voor Spe…
·Feiten over de eerste Macintosh -compute…
·Hoe kom ik erachter of RAM -geheugen voo…
·Hoe te herstellen AB PanelView 
·Smartboard Gebruikt 
·iPhoto zal niet importeren Alle foto's 
·Pentium 4 3,0 530 Specs 
·Wat zijn de verschillende onderdelen van…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com