Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe kan ik een oude PC Upgrade
Computer eigenaren hebben verschillende redenen voor het betalen van anderen om hun oude computers upgraden . Sommige hebben niet de tijd of zin om het werk zelf te doen . Anderen niet weten waar te beginnen bij het ​​kiezen van een effectieve upgrade strategie of zijn gewoon bang voor het openen van hun computers en het verwijderen van onderdelen . Als je valt in de laatste categorie , beseffen dat de service manuals voor de meeste moderne computers zijn vrij beschikbaar online . De handleidingen stap-voor - stap instructies voor het vervangen van vrijwel alle onderdelen van de computer . Zodra u de handleiding van uw computer , kies de meest effectieve upgrade voor wat je wilt verbeteren op de computer . Instructies
1

Zoek de service handleiding voor de computer waarop u werkt . Je vaak kunt de service handleiding van uw computer te vinden door een bezoek aan de steun van de fabrikant website. Als uw computer particulier is gebouwd of geen service handleiding beschikbaar is, kunt u een algemene gids online te vinden of gebruik de gebruiksaanwijzing die bij de hardware waarmee u besluit om uw computer te upgraden . Kopen van 2

Upgrade van de harde schijf als je een tekort aan ruimte om je muziek en video's opslaan . Moderne desktop computers hebben meestal ruimte voor ten minste een extra interne harde schijf , zodat u de drive gewoon aansluiten en beginnen met het toevoegen van bestanden . Het upgraden van de primaire harde schijf in een desktop - of de enige schijf in een laptop - kan ingewikkelder geworden . U moet " klonen " van de inhoud van de oude harde schijf naar de nieuwe ene of het besturingssysteem opnieuw installeren . Als alternatief , probeer dan een externe harde schijf als een eenvoudige manier om de opslagcapaciteit te verhogen zonder het openen van de computer .
3

Verbeter het Random Access Memory ( RAM ) als u vindt dat de computer vertraagt ​​wanneer u hebben veel programma's draaien . RAM biedt de tijdelijke opslagruimte die uw computer nodig tijdens software draait . Meer RAM-geheugen betekent dat uw computer niet aan de veel langzamere harde schijf zo vaak gebruiken . Vaak is de toegang tot de RAM in een computer is net zo eenvoudig als het openen van een computer toren of verwijderen van een paneel van de bodem van een laptop .

Upgrade 4 de videokaart als u wilt dat uw computer beter te presteren wanneer u 3D games spelen . Een videokaart behandelt de meeste van de verwerking noodzakelijk is voor een realistische ervaring , en het is de belangrijkste computer upgrade te overwegen als je een gamer . Om de videokaart te upgraden in een desktop computer , opent u de computer toren en zoek de uitbreidingskaart waarop u uw monitor aan te sluiten . Verwijder de schroef waarmee de videokaart op de computer chassis , tilt u de kaart uit de computer en duw de nieuwe videokaart in de lege sleuf . Als je een laptop hebt , raadpleeg dan de service manual . De meeste laptop video -adapters kan niet worden bijgewerkt .
5

Verbeter de Central Processing Unit ( CPU ) als u op zoek bent naar een all-round snelheidsboost , in het bijzonder in taken die specifiek nodig een snelle processor , zoals verwerken van grote beeld-of videobestanden . Open de computer toren . Verwijder de ventilator en heatsink van de processor . Verwijder de processor uit de socket , het reinigen van de onderkant van de heatsink en breng een dun laagje nieuwe koelpasta . Vervang en draai de heatsink . Raadpleeg de handleiding van uw computer of het moederbord voor de aankoop van een nieuwe processor , een moederbord is alleen compatibel met een beperkt aantal processoren . Voor een laptop processor , raadpleeg de service manual . Sommige laptop -processoren worden permanent op het moederbord gesoldeerd en kan niet worden bijgewerkt .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe de ATI Radeon Xpress 1270 …
·Hoe een computer te bouwen Gem…
·Verschil tussen Core 2 Quad Co…
·Hoe je Intel-processors Unlock…
·P /N 102A0751600 Radeon 9800 S…
·Hoe u de HP TouchSmart IQ770 U…
·Hoe maak je een NIC -kaart ver…
·Hoe je het moederbord in een X…
·Hoe kom ik erachter mijn RAM -…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Apple iMac harde schijf …
·Wat is DDR333 RAM ? 
·Hoe de spatiebalk op een MacBook Pro 
·Hoe kan ik mijn Dell Latitude PC terugze…
·Geschiedenis van de Intel Pentium Microp…
·Hoe te verwijderen van een Dell AIO 924 …
·Mijn Mac bevriest wanneer ik Minimalisee…
·Hoe maak je een harde schijf converteren…
·Hoe kan ik een Dell A920 printer te inst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com