Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Laser Vs . Inkjet Prijzen
Inkjet printers zijn een populaire home printoplossing , vanwege hun lage up front kosten . Het kan echter goedkoper op de lange termijn te investeren in een laserprinter , vanwege de kosten van inktcartridges opzichte toner . Een paar factoren te gebruiken om te bepalen welk type printer het beste is voor uw behoeften omvat kleur behoeften , afgedrukte pagina's en het budget . Laser Printer Prijs

Een laser printer werkt door schijnt een laser op een lichtgevoelige drum . Dit verandert de elektrische lading van het gebied , en regelt waar laserprinter toner affixen . Zwart -wit laserprinter prijzen beginnen bij $ 60, en kleurenlaserprinters beginnen bij $ 129,00 . Deze prijs verhoogt met printsnelheid , kwaliteit printer , netwerkmogelijkheden en extra functies zoals scannen en faxen .
Inkjetprinter Prijs

Een inkjet printer werkt door de printkoppen spuiten inkt uit de cartridges op het papier . De printkop kan een deel van de printer of een deel van de inktpatroon zijn . De upfront kosten van een inkjetprinter is iets dat veel mensen aantrekkelijk vinden . Inkjetprinters beginnen bij $ 30 voor afdrukken in kleur . Alles in een units die printen combineren , scannen en kopiëren beginnen bij $ 50.
Toner Prijs

Toner
is het poeder wordt gebruikt door laserprinters om tekst te maken en afbeeldingen . Tonercartridges zijn lang en rechthoekig , en ingebracht in de trommel van de printer . Er zijn twee types van toner --- regelmatige en hoge opbrengst . Toner met hoog rendement heeft gewoon een grotere hoeveelheid toner in de cartridge , waardoor het meer pagina's afdrukken . Het gemiddelde aantal pagina's dat een toner cartridge kan printen is ongeveer 3.000 . Toner prijzen beginnen bij $ 35.
Inktcartridge Prijs

Inkjetprinters
gebruiken inkt cartridges om afbeeldingen en tekst af te drukken . De meeste inkt cartridges 500 pagina's . Deze cartridges beginnen bij $ 10. Sommige printers maken gebruik van 4 - in-een cartridges die alle kleuren die de printer moet combineren . Het nadeel van deze is dat ze moeten worden vervangen wanneer een kleur op is .
Speed ​​

De snelheid van een printer kan ook een overweging zijn. Laserprinters zijn drie tot vijf keer sneller dan een inkjet printer gemiddeld , volgens ITS Team . Dit is een belangrijke overweging wanneer de printer zal vaak worden gebruikt, speciaal in een kantooromgeving . Snelheid van de printer wordt gemeten in pagina's per minuut , of PPM .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de HP 900 Printer Cartridg…
·Hoe een I960 printkop reinigen…
·Hoe maak je een Konica 2300 to…
·Hoe kan ik mijn HP Deskjet 132…
·Hoe je een inkjetprinter Store…
·Hoe maak je IP Printing 
·Hoe de Printer Paper Pad Rolle…
·Hoe Hook Up My HP Laserjet 100…
·Hoe om PDF's afdrukken naar ee…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Wat is een LGA Socket ? 
·Hoe maak je een netwerk op een Arris TM5…
·Wat zijn de voordelen van Laser Printer …
·Dell Inspiron 1150 Hardware Problemen 
·Hoe de Slave Jumper op een Maxtor Diamon…
·Hoe je het scherm op een MacBook Fix 
·Hoe Vergelijk Wireless Laptop Data Kaart…
·Hoe te downloaden Mijn Lexmark op Window…
·Hoe om PDF's opslaan op een iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com