Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe om PDF's opslaan op een iPad
De iPad slaat documenten met behulp van een andere benadering van standaard computers . In plaats van document bestanden in mappen zijn opgeslagen op een desktop of een ander gebied , worden uw bestanden opgeslagen binnen de individuele apps op de iPad . Bijvoorbeeld , als u een Microsoft Word of Apple Pages-document opslaan op uw computer , wordt het opgeslagen in een algemene map zoals " Mijn documenten " of een andere map. Als u werkt op een Pages of Word-document op de iPad , het bespaart direct in Pages of de MS Office - vriendelijke app die u gebruikt om deze te bewerken . Voor PDF-bestanden , betekent dit dat u een PDF - vriendelijke app om deze documenten op te slaan nodig hebben . Instructies
1

Start de " App Store" op uw iPad en blader naar een PDF- app . Bijna elke eBook lezen app , zoals iBooks of Kindle , kan lezen en opslaan van uw PDF-bestanden in een gemakkelijk toegankelijk formaat op uw iPad . Deze apps zijn over het algemeen gratis . Als je moet werken met de PDF op uw iPad , voer " annoteren PDF " in de App Store zoekvak en vind een PDF- editor die de functies die u nodig heeft . Kopen van 2

Download de app op uw iPad door op de "Free "-knop of de prijs , kiezen voor " Install" en bevestiging van uw wachtwoord . U hoeft niet om de app te starten na het installeert .
3

Navigeer naar uw PDF-document . Als het op uw computer , e-mail naar jezelf, en vervolgens op de bijlage om deze te downloaden op de iPad . Als het online is , bezoek de site waar de PDF zich bevindt en klik op de link om het document te downloaden . De PDF wordt geopend in de Preview modus , maar dit betekent niet opslaan op uw iPad .
4

Tik op de " Open in "-knop in de rechterbovenhoek . Als u deze knop niet ziet , tikt u ergens in het document . Dit zal de menubalk , met inbegrip van de knop .
5

Selecteer de app die u zojuist hebt geïnstalleerd van de " Open in " lijst . De iPad wordt automatisch starten van uw app en open het PDF daarbinnen .

Tap 6 " Save " om de PDF te redden als die optie beschikbaar is in uw app . Veel apps bespaart sowieso de PDF , dus je kan een "Opslaan" -knop niet zien . In dit geval drukt u op de pijl terug te gaan naar de belangrijkste interface van de app of druk op de thuisknop om de app te verlaten . De volgende keer dat je de app start , ziet u uw PDF -bestanden die zijn opgeslagen in de app .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om muziek te verwijderen v…
·Hoe iPhone apps draaien op een…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Mijn iPad is niet te zien in i…
·Hoe te Maps GPS te gebruiken o…
·Hoe naar rechts Klik op een iP…
·Hoe te Keer de kleuren op een …
·Hoe je documenten kopiëren op…
·Die chips zijn ontworpen voor …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Verschillen tussen Photosmart printers e…
·Hoe maak je een banner op de Epson 7600 …
·Hoe te verbeteren het videobeeld met de …
·Instructies om de nietcassette vervangen…
·Thinkpad BIOS Recovery 
·AMD Athlon II 630 Vs . AMD Phenom II 810…
·Hoe te Run 3 monitoren op een Acer 
·Hoe je Award BIOS configureren voor WD40…
·Hoe je naar configuratie-instellingen va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com