Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Die chips zijn ontworpen voor een iPad ?
Apple maakt gebruik van speciaal ontworpen computer chips voor de iPad die u niet zult vinden in computers van andere fabrikanten . De originele iPad -model gebruikt een chip genaamd de A4 , terwijl de iPad 2 maakt gebruik van de volgende generatie chip , de A5 . Beide chips van een type dat bekend staat als " systeem op een chip ", of SoC , waardoor ze onder de centrale en grafische verwerkingseenheden en andere belangrijke elementen , de iPad op een enkele chip te bedienen . Specificaties Basic

Zowel de A4 en A5 chips zijn 1 - gigahertz -chips , maar de A5 is een dual core processor . Dit maakt het werken ongeveer twee keer zo snel als de single-core A4 . Beide chips minder dan 0,2 vierkante centimeter groot , maar de A5 is aanzienlijk groter dan de A4 op 122 vierkante millimeter ten opzichte van de A4 53 vierkante millimeter . Deze kleine afmetingen is ontworpen om de chips werken de iPad zonder kostbare ruimte in , die nodig is voor Flash -geheugen modules of batterij componenten .
IPad Chips op andere apparaten

Een paar van Apple's andere apparaten ook gebruik maken van de A4-chip , waaronder de iPhone 4 en de Apple TV 2 . Toekomstige versies van deze apparatuur kan de A5-chip gebruiken . Echter , zijn de chips eerst uitgebracht in de iPad-modellen en ontworpen om een balans tussen prestaties en levensduur van de batterij te geven bij gebruik met groot scherm van de iPad en gevarieerde software mogelijkheden .
ARM Technology < br >

de A4 en A5 chips gebruiken ARM-architectuur , wat betekent dat de chips te gebruiken technologie, ontwikkeld door de ARM bedrijf voor de core processors van hun chips . Deze technologie is gericht op het minimaliseren van het energieverbruik van chips voor mobiele apparaten , en het wordt gebruikt door een verscheidenheid van smartphones en tablet computers . ARM labels hun processorkernen op dezelfde wijze als Apple , zodat het Apple -chips kunnen gebruiken A8 of A9 kernen van ARM , maar dit is niet gerelateerd aan de Apple aanwijzing van een A4 -of A5-chip .
Manufacture < br >

Samsung
produceert de A4 en A5 chips voor Apple , ondanks de eigen tablet van dat bedrijf , dat werd gelanceerd als een iPad concurrent . Echter , kunnen juridische geschillen tussen de twee bedrijven meer dan octrooi- inbreuk resulteren in toekomstige iPad chips worden vervaardigd door een ander bedrijf .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe PowerPoint Uitvoeren vanaf…
·Hoe je foto's te verwijderen v…
·Hoe de iPad configureren met e…
·Hoe maak je een iTunes- accoun…
·Hoe je foto's opslaan op een i…
·Hoe te Icoon mappen maken voor…
·Kan ik upgraden van een iPad ?…
·Hoe maak je een iPad Veeg 
·Hoe werkt het Game Center Werk…
  Related Articles
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Welke iPad : 16 , 32 of 64 
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
Heeft een iPad Gebruik Wi - Fi of 3G ind…
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
Vijf redenen Tabletten zijn verschillend…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een printer aan te sluiten me…
·eMachines T6540 Geheugen Specs 
·Computer ventilatoren nodig zijn om de c…
·Hoe kan ik drivers voor Virtual PC insta…
·Hoe maak je een J201 LaserJet 3500 Reset…
·IBM 600X Informatie 
·Hoe kan ik iTunes krijgen van een pc naa…
·Hoe te Afbeelding Bestanden terugzetten 
·Hoe maak je een Professional Photo Print…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com