Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Alles wat u nodig hebt om een PC te bouwen
Computer onderdelen zijn online beschikbaar en bij de meeste big - box elektronicazaken. Veel mensen hebben geprobeerd een eenvoudige harde schijf of netwerkkaart upgrade op een bepaald punt in hun leven , maar het is makkelijker dan mensen denken om een ​​hele PC te bouwen . Een computer heeft slechts een paar essentiële onderdelen : de processor , RAM en moederbord, het geval is , een grafische kaart , een harde schijf en een DVD-station . Processor , moederbord en RAM

Computer hardware website van Tom 's Hardware vat de processor in drie woorden : prestaties , kracht en prijs . Denk aan de processor als brein van de computer . Het moederbord is een printplaat die alles verbindt , zoals het ruggenmerg , en het RAM-geheugen is korte-termijn geheugen . Meer RAM-geheugen betekent dat uw computer kan tegelijkertijd werken aan meer dingen . Afhankelijk van uw behoeften , te kopen voor algemene doeleinden onderdelen voor basis kantoorwerk , een high - end graphics voor professionele 3 -D werk , of iets daar tussenin . Processors en moederborden zijn gemaakt om samen te werken , zodat uw keuze van de processor zal het moederbord die u nodig hebt. RAM komt in standaard - en kleinbedrijf " stokken" dus gewoon kiezen voor het type en de hoeveelheid die je nodig hebt . Voor geluid , kunt u vertrouwen op de ingebouwde geluidskaarten op de meeste moderne moederborden .
Geval en Power

Sommige gevallen hebben gespecialiseerde slots passen bepaalde moederborden dus lees de zaak specificaties zorgvuldig door voordat u koopt . Volledige toren gevallen zijn bijna 2 meter hoog en biedt plaats aan twee voedingen en genoeg ruimte voor twee keer zoveel onderdelen als een gemiddelde computer . Mid - torens en mini - torens zijn ongeveer de helft van die hoogte en zijn ontworpen om te ondersteunen basic , gaming en video systemen . Zij mogen een of twee voedingen hebben . Small form - factor ( SFF ) kubussen en horizontale desktop gevallen zijn compact en goed voor systemen met minder videokaart en optische drive eisen . Honderden hoes ontwerpen zijn in productie . Stroomvoorziening van de computer is het algemeen opgenomen met de zaak , dus zorg ervoor dat u een ontworpen om te werken met uw moederbord en de processor combinatie kopen .
Grafieken

' ll moet een monitor aan te sluiten als u wilt uw home- brew pc te gebruiken , en voor dat je een videokaart nodig , tenzij uw moederbord heeft een geïntegreerde grafische mogelijkheden die aan uw wensen voldoen . Bepaal wat u wilt doen met uw computer , of gamen of video of spreadsheets , en lees de reviews in computertijdschriften naar de beste kaart te vinden voor uw doeleinden . Grafische subsystemen met HD- processors beschikbaar zijn voor high - end gaming en professionele 3 - D en video productie , maar voor de meeste gebruikers een basiskaart zal het werk doen . Veel videokaarten ondersteunen tot vier monitoren op een computer . Controleer of de kaart zal werken met uw moederbord, niet allemaal zijn compatibel
Optische drives

harde schijven en dvd -drives
vallen onder deze categorie . . Je zult moeten zowel het installeren en draaien een besturingssysteem op uw nieuwe computer . Moederborden en gevallen hebben meestal vier tot zes slots beschikbaar voor aandrijvingen . Dit betekent dat u meer dan een harde schijf , en meer dan een cd -of dvd-station installeren als je wilt . Zoals met andere componenten , zorg ervoor dat je moederbord ondersteunt de stations die u wilt voordat u een aankoop doet . Drives stekker in het moederbord en worden met kleine schroeven die bij de zaak aan de binnenkant van de zaak gevoegd .
Operating System en Network Card

Zodra uw basiscomponenten zijn aangesloten op het moederbord , voeg een netwerkkaart om verbinding met het internet . Het is optioneel , maar u zult waarschijnlijk wilt uw home- brew box op het internet op een bepaald punt . Het laatste wat je nodig hebt om uw systeem draait is een besturingssysteem . Hergebruik van de monitor , muis, toetsenbord en speakers van uw oude computer , en installeer Windows of Linux op uw harde schijf . Plaatst u de opstartschijf die bij uw besturingssysteem kwam in het dvd-station en volg de aanwijzingen om de software te installeren .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe een gateway Identificeer T…
·De specificaties van een 1993 …
·Specificaties van een Compaq P…
·Hoe te verkopen of Doneer een …
·Hoe maak je een computer autom…
·Hoe te openen de Inspiron 530 …
·Wat zijn Mini Tower Computers …
·Hoe de Power Supply Change op …
·Recovery voor Error Restarts o…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een iConcepts USB Wireless Mo…
·Hoe Memory op een HP Pavillion Entertain…
·Hoe te openen een Dell Desktop Case 
·Wat is de kostprijs van de Ink Jet Print…
·Hoe de Wi - Fi- Fix op een iPad 
·Flashgeheugen Vs . Hard Drive 
·Voordelen van Laptop Vs . Desktop Comput…
·Hoe u een TV in een PC -monitor 
·Notebook Computer Koopwijzer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com