Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De beste manieren om een toetsenbord van de computer schoon
Als computers worden meer centraal in het dagelijks leven , kan het toetsenbord we allemaal gebruiken om te communiceren met deze machines nemen op een walgelijke verschijning . Zelfs als het je lukt om morsen je koffie of frisdrank op het toetsenbord , kan gewoon dagelijks gebruik vuil en roet veroorzaken op te bouwen op de top van de sleutels en onder hen . Er zijn tal van keyboard - reiniging methoden , met enkele gebruikt voor oppervlaktereiniging en anderen voor een diepe reiniging . Doek en borstel

Een eenvoudige doek is vaak de beste manier om een ​​vies toetsenbord schoon . Een niet-pluizende doek zal u niet verlaten kleine stukjes van de doek achter in en rond het toetsenbord . Voor zwaardere reinigen , enigszins bevochtigen het doek , maar zorg ervoor dat het doek is slechts vochtig , en niet druipen , beschadigen het toetsenbord te voorkomen . Koppel het toetsenbord van de computer en schrob de toetsen krachtig . Om tussen de toetsen , kunt u elke toets trekken uit of gebruik een kleine borstel , zoals een oude tandenborstel . Houd de tandenborstel droog als u van plan bent om het te gebruiken tussen de toetsen .
Alcohol

Cleaning
met alcohol is bijna hetzelfde als het schoonmaken met een doek en borstel , maar met de toegevoegde reinigingskracht van de alcohol . Met isopropylalcohol die ten minste 98 procent alcohol , kunt u de doek en de borstel nat , het toevoegen van nog meer reinigingskracht . Zolang het toetsenbord is aangesloten , hoeft u zich geen zorgen te maken over het krijgen van alcohol in het toetsenbord , het zal verdampen binnen een paar minuten . Alcohol is ook effectief als u de sleutels te verwijderen , want je kunt de gehele sleutel weken in alcohol om echt het schoon . Wees ervan bewust dat alcohol weg de symbolen op de toetsen na verloop van tijd kunnen slijten .
Perslucht en vacuüm

Perslucht
is uitstekend op het dwingen oud vuil en roet van onder de toetsen . Houd het blik in een hoek van 45 graden op het toetsenbord , en verplaats het langs de openingen tussen de toetsen te dwingen het vuil . Ook houdt een vacuüm bevestiging boven de toetsen te zuigen het vuil als het wordt verdreven , anders zal het gewoon spuiten over de hele kamer. Een vacuüm tool is ook effectief als u de sleutels te verwijderen . Gebruik de zuigkracht in combinatie met een borstel te pikken al het vuil die kunnen worden geplakt in de hoeken van het toetsenbord .
Volledige demontage

Soms is een eenvoudige reiniging is gewoon niet genoeg , zelfs als je alle fysieke toetsen te verwijderen en schoon te maken het hele gebied onder het toetsenbord . Dit geldt vooral als vloeistof op het toetsenbord is gemorst . Aan de binnenkant van het toetsenbord schoon te maken , zal je nodig hebt om het te openen met een schroevendraaier . Dit geeft je toegang tot de printplaat , die u vervolgens kunt reinigen met alcohol . Gebruik nooit water of iets vocht uit het water op een printplaat . Kijk voor schade aan de printplaat , die zal verschijnen als een groene of witte pasta op de metalen onderdelen , en schrobben krachtig met een alcohol gedrenkte borstel .
Cleaning Putty
< br >

Cleaning stopverf is een alternatief voor het schrobben of perslucht , en kan eigenlijk pick-up een veel vuil . De stopverf is zo ontworpen dat vuil-en stofdeeltjes zal vasthouden aan het en kom uit je toetsenbord . Aangezien de stopverf heeft geen vaste vorm , is het gemakkelijk om de stopverf dwingen in de scheuren in het toetsenbord , waardoor u een volledige reiniging zonder wrikken uit een van de sleutels .
< br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een muis Driver Uninstall …
·Verenigbaarheid van een diNovo…
·Hoe een muis aanwijzer Invisib…
·Problemen met de Microsoft Wir…
·Problemen met een Mousepad 
·Hoe PC Keys Hechten aan keyboa…
·Hoe maak je een Upper Case HP …
·Hoe je spatiebalk problemen op…
·Apple Keyboard koppelen Proble…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je Extra geheugen installeren op een…
·Hoe maak je een iPad Screen Unlock 
·Hoe maak je een server harde schijf kopi…
·Soorten harde schijven 
·Hoe de BIOS van een Acer 3680 Flash 
·Hoe je tekst naar spraak in een Kindle 2…
·Hoe Hard Drive Inhoud overbrengen naar e…
·Hoe USB Drivers voor gratis installeren 
·Laptop Care Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com