Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Apple Keyboard koppelen Problemen
koppelen uw Apple draadloos toetsenbord met je Mac , iPad of ander Apple- apparaat kunt invoeren van het keyboard alleen aanmelden met uw gewenste apparaat . Als uw apparaten niet zal koppelen of steeds verbroken , kan het probleem zo simpel zijn als een bijna lege batterij , of u kan worden beïnvloed door interferentie van andere apparaten . Koppelen Basics

Uw toetsenbord en metgezel apparaat moet beide hebben voldoende vermogen voor de twee te koppelen , en beide moet Bluetooth ingeschakeld hebben . Schakel de Bluetooth -functies in uw Instellingen-app op de iPad , iPhone of de Systeemvoorkeuren in Mac OS X , en zorg ervoor dat het apparaat is aangesloten of op zijn minst de helft opgeladen . Druk op de aan /uit- knop aan de rechterkant van het toetsenbord aan te zetten en houd de Bluetooth -venster openen op uw apparaat . Wanneer het toetsenbord wordt weergegeven in de Bluetooth- lijst van uw apparaat , tikt of klikt het en volg de instructies op het scherm om het pairing -proces te voltooien . Dit vereist meestal het typen in het wachtwoord op uw scherm .
Toetsenbord niet vinden

Als Bluetooth van uw apparaat en uw draadloze toetsenbord zijn beide ingeschakeld, maar het apparaat kan ' t het toetsenbord vinden , schakel alle andere Bluetooth-apparaten die u hebt aangesloten . Op een computer , ook alle USB-apparaten loskoppelen . Herstart uw iOS-apparaat of computer en ga door de pairing -proces opnieuw. Het probleem kan ook zijn dat het toetsenbord niet computer herkent . In het Bluetooth- venster onder Systeemvoorkeuren op uw Mac , vinkt u het vakje Discoverable zodat het toetsenbord kan uw computer ontdekken .
Uitschakeling

Als uw toetsenbord zal koppelen soms, maar niet anderen , of als het paren en laat de verbinding kan een apparaat verstoren het signaal . Verplaats alle draadloze telefoons , magnetrons of andere apparaten die een 2,4 - GHz- signaal weg kan uitzenden van uw apparaat en het toetsenbord . Verwijder ook geen metalen voorwerpen die kunnen worden tussen uw apparaat en het toetsenbord , want deze kunnen ook interfereren met het signaal . Herstart het apparaat en sluit het opnieuw.
Meerdere computers

Als uw toetsenbord momenteel is gekoppeld aan een ander apparaat of een computer , moet u deze loskoppelen van dat apparaat voordat paren met andere. Zelfs als u niet actief gekoppeld het toetsenbord met het andere apparaat onlangs , als het toetsenbord zich binnen 33 meter van een eerdere Bluetooth-verbinding , zal het koppelen met de bekende verbinding . Schakel de Bluetooth op het apparaat of selecteert u het toetsenbord in de Bluetooth- bedrijf op dat apparaat en volg de instructies op het scherm om het te ontkoppelen , en dan paar het met uw gewenste apparaat weer .
< Br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Turn on Touchpad Scroll…
·Hoe de Logitech 2.4 GHz Wirele…
·Over Dell Latitude laptop toet…
·Hoe de batterijen te wijzigen …
·Computer Muizen : Laser Vs . O…
·Hoe te installeren van een Mic…
·Hoe maak je een draadloze muis…
·Hoe maak je een Bluetooth Mous…
·Hoe maak je een Verlicht toets…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe de Apple iPad Restart 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
  Hardware Articles
·Hoe de zijkap Verwijder op de toren van …
·Hoe maak je een U3 Smart Flash Drive Geb…
·Power Mac G4 AGP Graphics Specs 
·Hoe maak je een moederbord repareren 
·8800 Gtx Vs . 9800 Gtx 
·Zotac GF8200 - CE Moederbordspecificatie…
·Evernote is mislukt Synchroniseren met m…
·Hoe te Overclock een AMD Phenom 
·Hoe maak je Refill een Lexmark 16 cartri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com