Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een U3 Smart Flash Drive Gebruik
Met de ondergang van de floppy drive , hebben veel mensen vonden dat de flash drive is een haalbare draagbare media . De U3 Smart Drive is een goede keuze, want het heeft vele functies die het mogelijk maken verder te gaan dan louter opslag om een echte mobiele apparaat geworden . De U3 Smart Flash Drive werkt net als een normale flash drive , in die je kunt bevestigen het aan een USB-poort en u heeft direct toegang tot de bestanden die u daar hebt geplaatst . Maar de U3 Smart Drive heeft extra functies die het uniek maken . Instructies
slag
1

Plaats de schijf in een beschikbare USB -slot , en wacht tot het pictogram U3 te verschijnen in het systeemvak .

Klik 2 op het pictogram U3 op het Launchpad te openen . Vanaf daar kunt u U3 Smart programma's toe te voegen of uit te voeren , controleert u de instellingen , het station verkennen en uitwerpen van de schijf .
3

Stel de U3 Smart programma's automatisch worden uitgevoerd zodra u bevestig de rijden naar een computer . Of u kunt ze zelf te openen . Maar je ze opent , lopen ze uit de flash drive en geen sporen achter op de computer ze zijn bevestigd .
Installeren Smart Programma
4

Begrijp dat Smart programma's zijn speciaal ontworpen om draagbaar . Er zijn programma's om telefoongesprekken ( Skype ) te maken , hechten aan het internet ( Firefox ) , ophalen van e-mail ( Thunderbird ) , spelletjes spelen ( Sudoku ) en nog veel meer . In feite kan je bijna alles doen vanaf uw flash-drive kun je dat van je harde schijf .
5

Klik op " Add Programs " om een toepassing .
Installeren < br > 6

Selecteer de locatie van het programma ( zoals " Download Central " ) en blader naar uw programma . U zult merken dat veel van deze programma's zijn gratis en sommige kosten , maar ze zullen niet kost je erg veel.
7

Kies uw programma .
8

Klik op "Download ".

Wacht 9 als het programma downloadt en installeert op uw flash drive.
10

Controleer uw lijst met programma's . Wanneer de installatie is voltooid , wordt het programma geplaatst in deze lijst en zal beschikbaar zijn wanneer u de drive aan op een computer .
Controleer de instellingen
11

Controleer de instellingen voor de Launchpad zelf door te klikken op " Controleer Launchpad Settings . " De meeste van de tijd , zult u niet wilt deze instellingen te wijzigen , omdat het prima werkt direct uit de doos .
12

Controleer de programma-instellingen door te klikken op " Programma-instellingen . " Dit is waar je een bepaald programma om zo snel draaien als u de drive aan op een computer in te stellen.

Wijziging 13 welke programma's worden uitgevoerd wanneer u uw U3 hechten aan een computer . Launchpad is ingesteld om elke keer draaien , maar andere programma's niet . U kunt dat in de optie " Program Settings " .
Verkennen Drive ( X ) en uitwerpen van de schijf
14

Klik op " Verkennen Drive , " en een Windows Verkenner venster wordt geopend , zodat u kunt zien wat er op de flash drive . De flash drive is opgezet met de volgende beschikbare stationsletter , zodat de brief zal veranderen .
15

Klik op " Eject " af te sluiten alle actieve programma's en de aandrijving uitschakelen . Er verschijnt een bericht te zeggen dat het veilig is om het station te verwijderen .
16

Neem de U3 uit de USB-poort .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe kan ik Windows op 1 Gb Fla…
·Waarom is de Light op mijn USB…
·Hoe een Ativa draagbare Flash …
·Hoe te branden van een cd Afbe…
·Hoe maak je een Flash Drive ge…
·Dingen om Zet op een Flash Dri…
·Hoe maak je een VMware Player …
·Hoe kan ik een M4P File Wijzig…
·Hoe de overdracht van een digi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Vervang de videokaart in een …
·HP Compaq nc6120 Notebook PC Specificati…
·Hoe je Canon printer drivers te verwijde…
·Mijn Laptop Charger Is Ticking 
·Informatie over de Epson Stylus CX3200 
·Hoe Computer BIOS -instellingen terugzet…
·Hoe lang duurt Diskpart duren schoon te …
·Mijn laptop geen verbinding met de exter…
·Sondex Logging Gereedschap 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com