Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Computer Muizen : Laser Vs . Optische
Op het eerste gezicht , laser-en optische muizen lijken redelijk vergelijkbaar . Beide zijn trackball - free , draadloze en glijden over een verscheidenheid van oppervlakken . Beiden maken gebruik van licht om beweging te volgen . Maar afhankelijk van uw muis aanvraag , kan men beter zijn dan de andere . Optische en laser muizen kunnen veel met elkaar gemeen hebben , maar zijn totaal verschillend als het gaat om functionaliteit . Door het begrijpen van de subtiele verschillen , kunt u kiezen voor de beste muis voor de baan . DPI gevoeligheid

Zowel laser-en optische muizen werken door het meten van beweging als je met de muis navigeert over een vast oppervlak . Hoe meer dots per inch ( dpi ) dat een muis kan meten , hoe gevoeliger is voor beweging. Een laser muis , met een effectief laser gebruikt , kunnen zich inschrijven 2.000 dpi , terwijl een optische muis gebruikt een LED-licht en kan alleen meten rond 400 tot 800 dpi . Dit betekent een laser muis automatisch beter dan een optische muis niet maken , het kan een laser muis nauwkeuriger voor bepaalde toepassingen te maken . Helaas kan laser muizen ook overgevoelig in sommige gevallen , maar u kunt de gevoeligheid met de muis instellingen van uw systeem Configuratiescherm.
Gebruikt

Sinds een laser muis is algemeen gevoeliger dan een optische muis , het beste werkt voor toepassingen waarbij precisie belangrijk . Elke keer dat de muis is noodzakelijk voor nauwkeurige werkzaamheden , zoals architectonische rendering , techniek , artistieke en grafische vormgeving of een gaming , kan een laser muis geef je de extra rand die u nodig hebt via controle en precisie . Optische muizen zijn het best wanneer de precisie is niet een punt van zorg en fungeren als een goede utilitair stukje van computer hardware .
Surfaces

Een van de duidelijke verschillen tussen laser-en optische muizen is de oppervlakken die ze werken het beste op . Laser muizen zijn bekend om hun vermogen om op bijna elk oppervlak , waardoor de nood aan een stootkussen in veel gevallen . Optische muizen kunnen wat problemen op donkere of glanzende oppervlakken hebben, omdat deze kunnen de manier waarop de LED-lampjes spoor beweging te verstoren . Zolang je een muismat te gebruiken , uw optische muis moet je ook meestal serveren .
Prijs

laser muizen
meer kosten dan optische muizen , maar het is niet een moeilijk - and- fast rule . Afhankelijk van de functies die u selecteert , een optische muis kunnen de kosten zo weinig als $ 10 en maar liefst $ 70. Een lasermuis ligt dicht bij de dezelfde prijsklasse , van $ 19 tot $ 100, met ingang van maart 2011. Kies uw muis volgens gevoeligheid behoeften , toepassingen en dagelijkse functionaliteit .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·De goede Computer Keyboard Hoo…
·Hoe maak je een driehoek met d…
·Hoe de eigenschappen Upgrade v…
·Hoe maak je een Mouse Pad ontw…
·Mijn Apple Wireless Keyboard n…
·Hoe kan ik meerdere Muisaanwij…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Mijn Belkin muis niet gedetect…
·Soorten Computer Keyboards 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe op te lossen Laptop Oververhitting 
·Hoe kan ik mijn Apple Mac Email Van een …
·Hoe maak je verbinding een klein Averate…
·De snelste LightScribe -brander 
·Hoe maak je afdrukken op een MicroSD-kaa…
·Wat is de AMD Athlon TM X2 Dual - Core P…
·Wat zijn de verschillende FireWire-kabel…
·Hoe u op een ThinkPad 
·Wat is een Standaard Dual Channel PCI ID…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com