Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Verenigbaarheid van een diNovo Mini
De LG diNovo Mini is een draadloos toetsenbord gemaakt met home entertainment in het achterhoofd . Het toetsenbord heeft media controles en backlights , en het verbindt met Bluetooth-technologie . Het kleine formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken met meerdere apparaten . Bij het ​​opzetten en correct is geïnstalleerd , het toetsenbord is compatibel met de meeste moderne Windows-computers en met de Sony PlayStation 3 . PC Bluetooth-verbinding

Elke PC computers met een ingebouwde Bluetooth ontvanger kan automatisch verbinding maken met de diNovo Mini . De computer moet beschikken over Windows XP , Vista of Windows 7 . Schakel de diNovo Mini en wacht enkele ogenblikken voor uw computer om de verbinding te herkennen . Houd het toetsenbord te sluiten op de computer, zodat deze kan een verbinding gemakkelijker te maken . Als het toetsenbord is niet meteen herkend , drukt u op de rode knop aan de onderkant van de diNovo Mini aan te sluiten op de Bluetooth-verbinding .
PC USB-aansluiting

diNovo Mini wordt ook geleverd met een draadloze ontvanger u kunt aansluiten op de USB-poort van een computer geen Bluetooth ingebouwd Steek de USB-ontvanger in de computer niet en volg de installatie-instructies . Druk op de rode knop aansluiting op de USB-ontvanger en op het toetsenbord om een verbinding te maken . Stel de " Media Mode" op het toetsenbord of de "Cursor " -modus om de muis op het scherm handmatig te bedienen . De kleine schakelaar aan de bovenkant van het toetsenbord labelt elke modus .
Software

De meegeleverde cd - rom bevat de Set Point installatiesoftware . Deze software stelt u in staat om het toetsenbord instellingen aanpassen aan uw computer . U kunt de sneltoetsen aan te passen aan de Windows Media Center-instellingen aanpassen . Het toetsenbord is geoptimaliseerd voor Windows Media Center , maar kunt u een aantal van de instellingen voor andere media- applicaties zoals de VLC Media Player , iTunes of WinAmp gebruiken .
PS3 Connection

de diNovo Mini is compatibel met de PS3 console . Het werkt tijdens het surfen op internet of het bedienen van apps die het toetsenbord nodig . Klap het toetsenbord en verwijder de batterij deksel. Til de USB-ontvanger en zoek het apparaat schakelaar Schakel het over aan " PS3 . " Bevestig de batterijhouder en schakel op het toetsenbord en zet vervolgens de PS3 . De PS3 herkent automatisch het toetsenbord .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Logitech Keybo…
·Tips voor het gebruik van een …
·Wat zijn de voordelen van een …
·Hoe de spatiebalk op een HP dv…
·Microsoft Cordless Mouse Probl…
·De Mapping werkt niet in XP 
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Hoe maak je een driehoek met d…
·Hoe naar Type Fast 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP All - in - One Problem…
·Hoe kan ik een Toshiba A70 Demonteer 
·Hoe kan ik afdrukken op een verticale In…
·Hoe de Touchpad uitschakelen op Vista 
·Lijst van Gigabyte Moederborden 
·Het installeren van een DVD-brander op e…
·Hoe maak je een iPod uitwerpen Voordat l…
·Hoe te verwijderen en wissen van een har…
·Problemen met Mac G4 Safari Running Lang…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com