Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn Laptop Cursor Houdt onderstreept Alle woorden op een pagina
Laptops zijn gemakkelijk computergebruik machines te wijten aan het feit dat alle hardware is geïntegreerd in een geval . Hoewel dit goed is voor mensen op zoek naar compacte vorm voor reizen , het kan het moeilijker maken om een hardware probleem te diagnosticeren . Vaak logische probleemoplossing kan de hardware mysterie op te lossen of te voorzien van een passende oplossing . Typisch klikken en te slepen oorzaken woorden worden gemarkeerd , dus richten op dit feit . Controleer de Muis Hardware

Inspecteer de touchpad op de laptop voor de hand liggende problemen . Sinds klikken en te slepen is een boosdoener , check om te zien of een deel van de touchpad zelf of een van de muisknoppen is vastgeplakt . Kijk ook voor iets dat kan worden ingediend en een knop ingedrukt te houden inch Als er iets vastzit , probeer het te verwijderen met een tandenstoker of ingeblikte lucht . Als de hardware beschadigd is , moet u het apparaat sturen voor reparatie of gebruik maken van een externe muis .
Controleer de toetsenbordhardware

Inspecteer het toetsenbord op de laptop als ook. Als de toets " Shift " is geplakt op het toetsenbord , kan dat leiden tot woorden te krijgen gemarkeerd of onderstreept als de muis wordt gesleept . Controleer rond zowel van de "Shift " -toetsen voor alles ingediend en sla elk van hen met zachte kracht om alle vreemde materialen te verwijderen. Als dit niet werkt , proberen een tandenstoker of perslucht gebruiken om het probleem op te lossen .
Gebruik een externe muis

Als er niets wordt uiteraard invloed op de hardware laptop , kan het tijd zijn om een externe muis te gebruiken. Vele opties zijn beschikbaar, waaronder bedrade en draadloze . Eenmaal aangesloten , schakelt de onboard muis op de computer Configuratiescherm. Als dit niet verholpen is, is het waarschijnlijk niet de hardware gerelateerd .
Check voor Malware

Als het probleem na het controleren van de muis en het toetsenbord hardware van de nog steeds bestaat laptop evenals het aansluiten van een externe muis , kan het probleem de software te maken . Een virus , malware of misschien gewoon een grap programma kan worden teistert de machine in kwestie . Run een anti - virus programma 's te scannen op uw computer te controleren op deze verschillende kwesties . Als het probleem nog steeds bestaat , proberen om de anti - virusscan uit te voeren na het opstarten van de computer in de veilige modus .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Vettig laptop …
·Help met een Keyboard Error : …
·Gebruik van een computer track…
·Hoe kan ik een Dell 640M Touch…
·Apps die u toestaan ​​om een m…
·Hoe maak je Spaans in Windows …
·iMac compatibele toetsenborden…
·Hoe gebruik ik de Underscore M…
·Vaststelling Computer Toetsenb…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe de resolutie over een Logitech 9000 …
·Wat heb ik nodig om dvd's afspelen op mi…
·Adaptive Computerapparatuur 
·Hoe te installeren draadloze kaarten Ont…
·Hoe de Touchpad uitschakelen op een Comp…
·Hoe te verbinden 2 Wire System Speakers …
·Uitleg van Lenovo Laptop Display Lights 
·Zelfgemaakte Auto Laptop Mount 
·Hoe te verbinden van een Mac naar een In…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com