Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat heb ik nodig om dvd's afspelen op mijn computer?
Om dvd's op uw computer af te spelen , moet je hardware in de vorm van een dvd-speler en de software om die DVD- speler te bedienen . Veel computers worden geleverd met een in de fabriek geïnstalleerde DVD-speler , als de jouwe niet , kopen een interne of externe dvd-speler . Volg specificaties van de fabrikant om ervoor te zorgen uw systeem over voldoende geheugen en macht aan de speler en de software te draaien . DVD Hardware

Om DVD's die u een dvd-station nodig af te spelen . Zoek uit of je een IDE of SATA moederbord voordat u een speler . Er zijn een aantal technische verschillen tussen de twee , maar de essentiële verschil voor DVD doeleinden , is het type connectors tussen de omvormer en het moederbord van de computer . DVD drives zijn beschikbaar in computerafdelingen grote elektronische winkels en uit bronnen online .
P Het is gemakkelijk om de hardware te installeren voor een DVD speler . Op de meeste elk systeem , zal u alleen een schroevendraaier om de computerbehuizing te openen nodig hebben en aan het rijden van steunbeugels te verwijderen . Als u het vervangen van een CD of floppy drive , verwijder die eerste , nota hoe het is aangesloten en repliceren die verbindingen met de nieuwe dvd-station . Als u het toevoegen van een dvd-station naast uw cd-speler aan het werk , dan moet u uw DVD-speler hechten aan de cd-speler en niet rechtstreeks aan de CPU . Om een externe dvd -speler te installeren , bevestig de kabels tussen de dvd-drive en de achterkant van de computer . Uw systeem moet
DVD Software

in staat zijn om automatisch te identificeren uw nieuwe hardware , anders is , volgt u de stappen voor uw besturingssysteem om nieuwe hardware toe te voegen . Samen met de hardware , veel dvd fabrikanten omvatten software om dvd-films af te spelen , de software wordt meestal geproduceerd door een derde partij . Je hoeft jezelf niet te beperken tot hun keuze . De software bepaalt hoe u uw DVD's te bekijken . Kies software op basis van hoe comfortabel u navigeert de gebruikersinterface . Zie hoe het omgaat hoofdstukken en menu's en bedieningselementen afspelen , zoals snel vooruit -en terugspoelen . Controleer of de software werkt met uw besturingssysteem , of Windows Vista , XP , Mac OS X , Ubuntu of een ander besturingssysteem dat u gebruikt .

Populaire DVD -speler software
bevatten Artisan DVD /DivX -speler , CyberLink PowerDVD , Windows media Player en VLC media player . Veel software -opties zijn gratis of worden geleverd met gratis proefperiode , zodat experiment om de een die past bij uw behoeften te vinden .

Dvd
kan gegevens vergelijkbaar met die gevonden op een cd bevatten . Het type gegevens dat zal u vertellen welke software te gebruiken om de dvd's af te spelen . Bijvoorbeeld , een DVD van MP3-bestanden met muziek software . Speel een DVD met tekstverwerkingsbestanden met een tekstverwerker .
Branders

De overgrote meerderheid van de nieuwe dvd-spelers op de markt zijn DVD-branders . Een dvd-brander speelt alsmede de registers informatie op de DVD . DVD-branders gebruiken software met meer geavanceerde opties dan een dvd-speler . De software voor een DVD -brander is een beetje ingewikkelder omdat je het uitvoeren van een meer complexe taak . Installatiehardware is hetzelfde als met een dvd-speler .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Instructies voor Microsoft Wir…
·Toshiba Multimedia Port Replic…
·Heeft u behoefte aan een route…
·Hoe te controleren of een stuu…
·Hoe maak je een 3,5 Internal F…
·Hoe om te vertragen AGP Port 
·How Come My Microsoft LifeCam …
·Doel van de SATA /IDE naar USB…
·Hoe maak je verbinding een PC …
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
  Hardware Articles
·Mijn Laptop Fan Willekeurig Gets Loud 
·Hoe de Epson Stylus Color 980 Printer Ch…
·Het wijzigen van de grafische controller…
·Hoe maak je een Dimension 2350 Intel Pen…
·Hoe maak je verbinding een Toshiba Satel…
·Hoe te wissen Canon Low Ink Display 
·Hoe te Laser Printers gebruiken om Tee S…
·Hoe te wissen van een herschrijfbare DVD…
·Bluetooth Data Rate Vs . Wi- Fi 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com