Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Zelfgemaakte Auto Laptop Mount
Als u uw laptop computer vaak gebruikt , hebt u waarschijnlijk wilde een auto mount , zodat u deze kunt gebruiken in uw auto . Gelukkig hoef je niet te veel geld uit te geven , je kunt gemakkelijk een met een paar eenvoudige materialen . Vergeet niet : de computer niet te gebruiken tijdens het rijden . Het is niet alleen gevaarlijk , maar afhankelijk van waar u woont , eventueel ook illegaal . Materialen en constructie van de laptop Mount

De materialen die je nodig hebt voor uw zelfgemaakte auto laptop mount zijn relatief eenvoudig . Ze zijn verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten . Je moet een paar onderdelen van PVC pijp u kunt aansluiten op een laptop stand die zal rusten in de bekerhouder van uw auto vormen . U kunt PVC pijp connectoren gebruiken om ze aan elkaar te bevestigen , of u kunt gewoon lijm ze aan elkaar . Hoe u hecht hen zal afhangen van wat onderdelen die u koopt , omdat sommige past gemakkelijk in elkaar , terwijl anderen niet. U vindt hier ook een soort van platform voor de laptop te rusten op nodig . Een draad rekken unit werkt geweldig , het zorgt voor een verscheidenheid van laptop maten en vormen en zal de luchtstroom rond de computer niet belemmeren . Als je elkaar aansluiten van deze onderdelen , houdt het totale ontwerp in het achterhoofd en niet maken de laptop zitten over een kritieke onderdelen van uw auto , zoals de versnellingspook of de noodrem . Het positioneren van de laptop mount dus het zal gedeeltelijk worden over de passagiersstoel zal de beste locatie te zijn . Omdat het niet permanent zal worden gehecht aan uw auto , kunt u snel verwijderen als iemand nodig heeft om te zitten in de stoel .
Tips en Veiligheid

Als u vindt dat uw laptop mount beweegt te veel , onderzoekt de onderdelen en identificeren waar de beweging plaatsvindt . Als het in tussen de PVC- aansluitingen , probeer dan met behulp van enkele superlijm of plastic cement te helpen dichten de stukken bij elkaar en stevig vast te houden hen. Als het beweegt rond in uw bekerhouder , probeer dan het toevoegen van een dun laagje rubber rond de onderkant van de berg zodat het past in de bekerhouder stevig te maken . Niet lijmen het in uw bekerhouder , je zult maken verwijdert het bijna onmogelijk . Tot slot , niet rijden op de snelweg of een ingewikkelde wegen met uw stand tot je meerdere testritten hebben gedaan om ervoor te zorgen dat de berg is stevig op hobbels en scherpe bochten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Maxtor harde s…
·Hoe te Demonteer Mijn Dell Ins…
·Hoe het opzetten van een Web C…
·Hoe maak je een Shattered schi…
·Hoe Fix een Western Digital US…
·Hoe beter Cable Receptie op ee…
·Hoe de snelheid van een SD -ap…
·Hoe kan ik een laptop 's AC Ad…
·Herstellende Flashdrive Files 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
Een zelfgemaakte iPad Stylus 
Is de iPad sneller dan een laptop? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een DC Jack in een Toshiba S…
·Hoe de BIOS op een Dell Laptop bijwerken…
·ATI Radeon HD 3100 Specificaties 
·Verbinding maken met Web Camera 
·Hoe om gegevens te herstellen van een ge…
·Hoe te Speakers aansluiten op een PC 
·AMD Vs . Intel CPU Vergelijking 
·Zijn poorten ingeschakeld in het BIOS ? 
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf in u…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com