Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een DC Jack in een Toshiba Satellite Install
Als elke keer dat u de stekker van het netsnoer in uw Toshiba laptop , het mislukt om een lading te registreren , de kans groot dat uw DC power jack is gebroken . Als je niet veel weten over computers , kunt u denken dat de enige oplossing is om gooien uit je laptop en upgraden naar een nieuw model . Dit is niet het geval , aangezien het mogelijk is een nieuwe DC power aansluiting zelf te installeren . De werkwijze vereist het demonteren van de computer , maar dit kan worden bereikt in een relatief beperkte tijd . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Soldeerbout
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw Toshiba Satellite en verwijder het netsnoer als deze is aangesloten . Sluit het scherm en draai de laptop ondersteboven.

Slide 2 de rechthoekige batterij uit het compartiment aan de onderzijde van de computer . Maak dan gebruik van uw Phillips schroevendraaier om alle schroeven op zowel de harde schijf compartiment en WiFi compartiment bestrijkt gelegen in het midden van de computer .
3

Til de vaste schijf compartiment bedekken en schuif de rechthoekige harde schijf uit en leg het opzij . Til de WiFi compartiment bedekken en schuif de WiFi-kaart uit . Haal de stekker van de WiFi -kabel vanaf de zijkant van de kaart .
4

Zet uw laptop op de kop en zoek de vier schroeven aan de achterkant van het apparaat in de buurt van de havens . Verwijder alle fours schroeven .
5

Open het computerscherm en steek de punt van je schroevendraaier in de naad waar het toetsenbord bezel ( rechthoekig plastic frame boven het toetsenbord ) voldoet aan het lichaam van de computer . Wrik het toetsenbord bezel omhoog en verwijder het.
6

Verwijder de twee schroeven boven het toetsenbord , dat het op zijn plaats houden en til omhoog en verwijder het toetsenbord .
7 < p > Verwijder de twee schroeven ( een aan elke kant ) aan weerszijden van de computer , net onder het LCD- scherm scharnieren . Koppel de twee LCD draden waar ze verbinding naar het lichaam van de computer en verwijder het LCD-scherm . Leg het opzij .
8

Verwijder alle schroeven van het bovenste frame van de computer en vervolgens werk je weg langs de naden waar het frame voldoet aan het lichaam van de computer totdat hij knalt . Stel het bovenste frame opzij . De interne componenten van de computer is nu zichtbaar in zijn lichaam, inclusief de groene printplaat .
9

Verwijder alle schroeven aan de zijkant van de printplaat en til de printplaat uit het lichaam van de computer . Plaats het op een stevig werkoppervlak .
10

Zoek de power aansluiting in de bovenhoek van het bord en gebruik je soldeerbout om losse of gebroken connector pinnen resolder aan op de connectoren op het bord . < br >
11

Wacht een paar minuten voor het soldeer te drogen en vervolgens weer in elkaar zetten van uw laptop in de omgekeerde volgorde je nam het uit elkaar .

Previous: Next:
  laptops
·HP Omnibook 900 Specificaties 
·Hoe maak je een goede laptop P…
·Dell Latitude D520 computer ho…
·IBM Thinkpad T43 Laptop Specs 
·Hoe kan ik een laptop scherm t…
·Hoe de batterij te verwijderen…
·Hoe de ASUS Eee PC 901 bijwerk…
·Hoe kan ik mijn Dell-laptop Fa…
·Een verscheidenheid van laptop…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te U3 -technologie toe aan mijn Lexa…
·Hoe maak je een IDE DVD schijf met een S…
·Waarom heb je nodig een BIOS-update ? 
·Hoe te Sync een film vanaf een computer …
·Toshiba Satellite Problemen met het toet…
·Hoe je video's afspelen op een projector…
·Hoe te ACPI uitschakelen in een HP 
·Hoe maak je een P3 heatsink verwijderen …
·Wat is een SSD -monitor ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com