Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
ATI Radeon HD 3100 Specificaties
Grafische kaarten , soms aangeduid als videokaarten , zijn essentieel voor de meeste computers en hen in staat stellen om verschillende functies uit te voeren . Deze functies variëren van online video afspelen tot complexe 3D-animatie . Videokaarten zijn aanwezig in de meeste computers en kan worden uitgewisseld met een eenheid die beter past bij de behoeften van de gebruiker . De ATI Radeon HD 3100 is speciaal ontworpen met gaming in het achterhoofd en is HD- vriendelijk. Interface

De ATI Radeon HD 3100 beschikt over een PCI - E -interface . De PCI - E interface kan de videokaart te communiceren met het moederbord met een hoge bandbreedte aan . Deze high - speed data overdracht maakt het moederbord om grote hoeveelheden informatie te verwerken zonder vertraging . Dit is een van de snelste interfaces gebruikt door grafische kaarten en PCI - E is ongeveer 118 % sneller dan standaard PCI . De ATI Radeon HD 3100 is ontworpen om te worden gevoed door netspanning op het moederbord .
Speed ​​

De ATI Radeon HD 3100 werkt op een core snelheid van 350 MHz en een shader snelheid van 350 MHz ook. De snelheid van deze processors wordt gemeten in megahertz waarbij een miljoen cycli per seconde is . Deze snelheden kan de grafische kaart om informatie intern te verwerken en sturen andere informatie op het moederbord om gelijktijdig te verwerken .
Memory

Het geheugen op de ATI Radeon HD 3100 varieert afhankelijk van de hoeveelheid geheugen die de computer heeft . Als bijvoorbeeld een computer met de ATI videokaart geïnstalleerd 256 MB RAM , de kaart zal dit geheugen gebruiken ook. De ATI Radeon HD 3100 is beperkt tot een maximum van 512 MB ​​geheugen . Door deze relatief lage hoeveelheid geheugen , is het aanbevolen dat alle andere toepassingen voordat u begint met een grafisch zware proces worden afgesloten . | Video Playback

De ATI Radeon HD 3100 kenmerken HDCP-ondersteuning , ATI Avivo HD en Hybrid Graphics -technologie om vloeiende videoweergave te bieden . ATI Avivo werkt samen met de Hybrid afbeeldingen om de snelheid waarmee de grafische kaart de taken verhogen . Dit stelt een gebruiker in staat om de totale schermresolutie te verhogen terwijl het vermijden van nadelen , zoals vertraging .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een Intel processo…
·Definitie van Rambus 
·Hoe maak je een Seagate 500 GB…
·Hoe een printer te gebruiken m…
·Hoe maak je een ASUS G1 Upgrad…
·Hoe kan ik mijn computer wijzi…
·Hoe maak je een 2,53-GHz Intel…
·Hoe je Dual Core Processor Spe…
·Hoe upgrade ik het moederbord …
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te MegaVideo Get te spelen op een iP…
iPad HD Vs . SD 
Hoe maak ik een HD Editing Computer 
Hoe maak je een Pro Tools HD systeem 
Hoe je XGL installeren op Gentoo Linux R…
Hoe maak je een ATI X800 PCI Express vid…
Hoe maak je een CRT -monitor te laten we…
Het automatisch laden HD Audio op een AT…
  Hardware Articles
·Waarom wordt mijn webcam op een Dell -co…
·Hoe een gateway 450ROG Screen dat niet W…
·Hoe je partities toe aan een externe har…
·Compaq C717NR Moederbordspecificaties 
·Hoe de Brother 4070 kleurencartridge Res…
·Hoe maak je afdrukken op een MicroSD 
·De geschiedenis van Apple laptops 
·Hoe maak je een Logitech Setpoint Uninst…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Lexmark T640…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com