Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Hoe maak je een Pro Tools HD systeem
Digidesign Pro Tools is een digitaal audio workstation dat maakt het makkelijk te leggen, te verwerken , en meng audio in een professionele omgeving . Terwijl de Pro Tools software met succes kan worden gebruikt met veel verschillende soorten computer setups , kunnen degenen die serieus zijn over audio productie willen overwegen het bouwen van een volledig Pro Tools HD systeem . Dit omvat een HD Core -kaart ; optionele HD Accel kaarten zullen worden met elkaar verbonden met FlexCables . De installatie is vrij eenvoudig als je vrij PCI -of PCI - Express slots voor deze kaarten . Wat je
PC met DVD-station
Pro Tools installer schijf
Pre - geautoriseerde iLok USB -apparaat
Pro Tools Need | HD Core kaart
Pro Tools | HD Accel kaarten ( optioneel ) < br > FlexCables ( 1 per HD Accel -kaart ) op Twitter DigiLink kabel
Gekwalificeerd Pro Tools | HD audio -interface Pagina 2 aangrenzende PCI-of PCI Express-sleuven
schroevendraaier
Toon Meer Instructions < br >
1

Schakel uw computer uit en ontkoppel alle kabels en snoeren , behalve het netsnoer , waardoor de computer wordt gemalen en voorkomen statische schok . Open de behuizing van de computer en gebruik de schroevendraaier om de metalen beschermers die met betrekking tot de twee PCI -slots die u wilt gebruiken te verwijderen . Stel de schroef en de beschermer opzij . Kopen van 2

Installeer de Core -kaart in de bovenste PCI-of PCI Express -sleuf door voorzichtig maar stevig de kaart duwen recht naar beneden . Gebruik de schroevendraaier en de schroef vanaf stap 1 om de kaart vast te zetten . Ook installeert HD Accel kaarten ( als u nog ) in PCI-of PCI Express-sleuven direct onder de Core -kaart en zet ze op hun plaats .
3

Bevestig de " Poort B " einde van de flexcable naar Port B op de Core -kaart . Bevestig de " Poort A " einde van de flexcable naar poort A op de HD Accel -kaart direct onder de Core -kaart . Gebruik ook de flexcable naar Port B bevestigen op de HD Accel kaart naar poort A op de kaart onmiddellijk eronder , dit herhalen totdat alle kaarten zijn aangesloten .
4

Sluit uw computerkast en het gebruik van de DigiLink kabel aan op de primaire poort aansluiten op uw audio-interface met de DigiLink poort op de Core -kaart . Sluit uw monitor en al uw invoerapparaten , zet de computer vervolgens op .
5

rechtermuisknop op ' Deze computer ' en kies 'Eigenschappen'. Klik op de 'Driver Signing " knop onder het tabblad " Hardware " en selecteer" Negeer --- Installeer de software toch en niet vragen om mijn goedkeuring . " Dit schakelt tijdelijk ondertekening driver , zodat u niet hoeft te elke bestuurder goed te keuren als het installeert .
6

Plaats de installateur schijf in het dvd-station . Klik op "Mijn Computer ", klik met de rechtermuisknop op de installer schijf , en selecteer " Verkennen ". Dubbelklik op " Setup.exe ".
7

Volg alle aanwijzingen op het scherm . U moet beslissen of u al Pro Tools of slechts enkele van de onderdelen wilt . In de meeste gevallen wil je het volledige programma te installeren .
8

Klik op "Install " en wacht tot Pro Tools en alle onderdelen worden geïnstalleerd . Klik op " Finish " wanneer de installatie is voltooid .
9

Plaats de iLok in een USB- poort op uw computer en start Pro Tools . Zorg ervoor dat de iLok apparaat elke keer dat u ProTools is geplaatst .

Previous: Next:
  werkstations
·HP XW4300 Specs 
·Veilige manieren om Power Down…
·Wat is Dual Xeon ? 
·De beste Laptops voor onder $ …
·Voordelen van een ergonomische…
·Wat is een processor Box ? 
·Sun Blade 2500 Specs 
·Hoe maak je een werkstation co…
·Hoe het opzetten van een compu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Connect AV aan mijn PC Desktop 
·Hoe kan ik een printer met een draadloos…
·Wat goed is over Dell Computers ? 
·Hoogste score Scanners 
·Hoe afdrukken 3.5 X 3.5 Foto Met Epson ?…
·Hoe te vertellen wat voor soort RAM te k…
·Wat is een ThinkPad UltraNav Utility ? 
·Hoe de Cleaner Teller wissen op een Epso…
·Hoe kan ik muziek van iTunes naar een Fl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com